AcasăNewsDumitru Dragomir, condamnat la patru ani in prima instanta

Dumitru Dragomir, condamnat la patru ani in prima instanta

Dumitru Dragomir va vedea meciul dintre Romania si Ungaria la televizor

Dupa mai multe amanari, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a aflat, marti, decizia pe fond in dosarul privind drepturile de televizare a meciurilor de fotbal din Liga1.

UPDATE: Reactionand pe marginea deciziei instantei, Dragomir a facut cateva precizari, intr-o interventie telefonica la postul B1TV. „Am mai primit la tribunal 12 ani si am fost achitat, pentru ca nu a fost nicio proba, ca eram nevinovat. Asa e si acum. Nu am nicio tangenta cu acest proces. Drepturile de televiziune au fost vandute prin licitatie publica, televizata”, a tinut sa mentioneze, intre altele, Dragomir.

––

Astfel, Dumitru Dragomir a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la patru ani de inchisoare, acuzat fiind de luare de mita si complicitate la spalare de bani.

In aceeasi cauza a primit o pedeapsa similara si fostul administrator RCS/RDS, Ioan Bendei.

Decizia pronuntata marti de instanta nu este definitiva, drept urmare poate fi contestata.

Amintim ca in noiembrie anul trecut Dragomir a fost achitat definitiv, de magistratii de la Curtea de Apel, dupa ce in prima instanta primise o condamnare de sapte ani de inchisoare, decisa de Tribunalul Bucuresti, tot intr-o cauza vizand vanzarea unor drepturi TV ale unor meciuri de fotbal.

164 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger