AcasăNewsDumitru Dragomir a fost eliberat

Dumitru Dragomir a fost eliberat

Dragomir

Dumitru Dragomir va fi cercetat in libertate, in dosarul care a venit ca o noua unda de soc in fotbalul romanesc. Iar oamenii de afaceri Mihai Corbu si Radu Arhire vor sta dupa gratii 29 de zile.

Dumitru Dragomir va fi cercetat in libertate, dupa ce propunerea de arestare preventiva formulata de procurori pe numele lui a fost respinsa de magistrati intrucat nu prezinta un pericol si nici nu poate lua legatura cu martorii in dosar. Decizia TB nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti (CAB).

Dumitru Dragomir, Corbu si Arhire au fost adusi la instanta cu propunere de arestare preventiva in jurul orei 00.15, fiind audiati timp de peste cinci ore.

La iesirea din tribunal, Dragomir a declarat: „Am avut incredere in justitia din Romania si uite ca s-a facut dreptate. I am very strong (Sunt foarte puternic, n.r.)”.

Fostul sef al Ligii Profesioniste a plecat marti dimineata de la Tribunalul Bucuresti. Dumitru Dragomir este cercetat pentru evaziune fiscala, delapidare si spalare de bani. Politistii au inceput luni dimineata perchezitiile la resedinta fostului presedinte al Ligii profesioniste de fotbal. Prejudiciul din acest dosar este urias: 3 milioane de euro. In centrul anchetei se afla contractul pentru drepturile de televizare a meciurilor din perioada 2011-2014. Mitica Dragomir ar fi folosit o firma ca paravan pentru a obtine ilegal milioanele.

author avatar
Andra Nesu
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger