AcasăNewsDumitru Buzatu rămâne fără avere? Baronul de Vaslui ar putea pierde mai...

Dumitru Buzatu rămâne fără avere? Baronul de Vaslui ar putea pierde mai multe din cele 14 case

În declarația de avere din acest an, Dumitru Buzatu anunță că a donat către fiul său o casă de locuit, un teren intravilan și unul agricol.

Spune că are în conturi peste 110 mii de lei, iar la capitolul venituri precizează că a primit de la CJ Vaslui 164 de mii de lei, 1.000 de lei chirie, 95 de mii de lei pensie și alți 73 de mii de lei, pensie specială de la Parlamentul României.

În ultima declarație apar astfel 9 terenuri, două intravilane, 4 agricole, două forestiere și unul extravilan.

Procurorii i-ar putea confisca averea

Anchetatorii vor verifica conturile bancare, terenurile, imobilele dar şi alte bunuri ale lui Dumitru Buzatu şi vor compara cu veniturile declarate în mod legal, iar dacă vor găsi neconcordanţe vor putea cere confiscarea extinsă a averii.

Pe lângă proprietăţile imobiliare, Dumitru Buzatu mai are o mașină Lada fabricată în 2008, o şalupă fabricată în 2010, o rulotă Buerstner tip 4752, din 1984, şi mașină Mercedes Benz din anul 1979.

Reamintim că fostul preşedinte al CJ Vaslui a fost prins în flagrant în timp ce primea o mită de 1,25 milioane de lei de la un om de afaceri din judeţ, fiind reţinut pentru 24 de ore şi ulterior arestat preventiv.

author avatar
Andrei Ștefan
4.648 afisari

14 COMENTARII

  1. „Pe lângă proprietăţile imobiliare, Dumitru Buzatu mai are o mașină Lada fabricată în 2008, o şalupă fabricată în 2010, o rulotă Buerstner tip 4752, din 1984, şi mașină Mercedes Benz din anul 1979.”
    E clar,sigur e chiabur. Trebuie pus la zid si tovarasii komisari sa-l impuste.

  2. Pe toată averea și pe toate „proprietățile acestui individ:HOT, mincinos, penibil, pungaș, excroc, evazionist, șarlatan și multe alte caractere negative” să se SCRIE AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ, și sa se confiște. Tare bine ar fi ca judecata să fie dreaptă, iar de cealaltă judecată să aibă DUMNEZEU grijă.

  3. Alocația la un copil român este de 49 de euro iar șmecheri de la putere au averi colosale e jale mai rău ne trebue

  4. Este bine de cercetat toate “doamnele” puse în posturi cheie de conducere de către acest impostor zis baron…Un exemplu ar fi “doamna” manager a Spitalului județean Vaslui,transformată dintr-o psiholoaga insignifiantă,în manager al unui spital județean,mai mare peste medici….!!!Ce să conducă această tipă un spital?Ar fi bine să o plesnească un control amănunțit și pe ea și pe domnul Vițel zis Sorescu,pentru a scoate la iveală multe,multe treburi murdare!
    Vreau să o văd cat de curând și pe ea alături de Buzatu care a protejat-o mulți ani nu se știe de ce?!

  5. Cine imparte,.. parte i si face. De ce in institutiile politice. Se poate… pensie +salar? Cum e posibil ca persoane de etnie rroma cu 8 sau 10 clase sa fie angajati si sa orimeasca salar cit un prof.cu gr I.?

  6. Citi angajati are partida rromilor,si cu ce salarii.. vaiii.. saracii La vasluii rromii sint fratii lui buzatel. Reprez.rromilor pe Moldovs. Daniel Vasile.. frate cu buzatel.. invirteli de mii de lei la spectacole.. si intruniri.

  7. Sărăcuțul de el,lăcomia prea mare, hapsăn,se credea pe plantația lu masa și alu tacsu,
    Bine ar fi sa îl lase în curu gol, fără nimic,nici o pensie specială, absolut nimic.
    Sa îngenuncheze un județ 30 și ceva de ani….record nene, dar sper sa faci atât de mulți și după gratii, o cam meriți

  8. Confiscat toate averea la hot in frunte cu toti hotii din politica …..Pecheanu din Chermanesti ai vine acum si lui codamnarea in vine octombrie …sunt la curent

  9. Sa dea Dumnezeu sa stea mulți ani acolo, iar averea sa-i fie confiscata. Banii sa ajungă la centre de copii și la asfaltarea drumurilor!

  10. Bai oameni buni! Cine i-a votat pe astia, ma? Nu ai nostri? Cat ai intors tu capu’ la munca, nu l-ai abandonat pe al batran sa-i rupa capu’ Antena 3?
    Nu chiar tu in duminica oarba ai spus ca „nu am cu cine vota” si te-ai intors pe partea cealalta? Chiar nu faceti legatura?

  11. Bine ar fi să înțelegem toți că banii ăștia pe care-i tot fură de 30 de ani , sunt ai noștri. Ei fura de la stat , iar statul suntem noi . Culmea culmilor : după ce ne fura de ne sting , le mai dăm și pensii speciale ! Suntem un popor de ” cretinozauri ” !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger