AcasăNewsDughin: Putin va sfarsi ca Gaddafi!

Dughin: Putin va sfarsi ca Gaddafi!

Alexandr Dughin este cunoscut in toata lumea ca fiind unul dintre cei mai influenti ideologi de la Kremlin. Ei bine, tocmai acesta ii prevesteste lui Putin un final deloc fericit.

Dughin a ajuns noul Rasputin al Rusiei, vede viitorul si lumea il crede

Dughin isi sprijina afirmatia argumentand ca ezitarea presedintelui rus de a trimite trupe rusesti in regiunile din Estul Ucrainei ar putea genera un val urias de nemultumiri printre rusi, val care sa duca, la randul sau la debarcarea lui Putin si chiar la moartea acestuia. Prin suicid sau nu…

Crimeea, piatra funerara a lui Putin

Alexandr Dughin si-a exprimat aceste opinii intr-un articol publicat pe site-ul “Odnako”. Dughin anticipeaza ca refuzul presedintelui rus de a trimite  trupe in estul Ucrainei va determina Kievul sa intre in Peninsula Crimeea. “Dupa aceasta, fortele democratice din Rusia vor incepe masive proteste de strada, iar partidul Rusia Unita a lui Putin va merge pe aceeasi cale pe care a mers si Partidul Regiunilor al lui Ianukovici”, sustine  politologul.

Cu pistolul la tampla

Dughin anticipeaza in articolul sau ca, in aceste conditii, pe Vladimir Putin il asteapta aceeasi soarta pe care au avut-o alti lideri politici, printre care si Saddam Hussein. “Chiar daca Putin se va impusca singur precum fostul presedinte din Chile Salvador Allende, dupa cum a promis candva, acest lucru nu va salva situatia. Victoria pietei Bolotnaia si a radioului Eho Moski va duce rapid la dezintegrarea Rusiei si la un razboi  civil pe teritoriul nostru”, a prevestit ideologul de la Kremlin. Acesta a mai precizat ca, in final,  “democratia va invinge”, iar “catastrofa geopolitica din 1991 va ajunge la un punct logic si va deveni ireversibila”, scrie sursa citata.

Putin in schimb, intre doua mistouri cu Europa Unita, pare mai relaxat ca oricand
author avatar
Catalin Dumitrescu
1.496 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger