AcasăNewsDucu Bertzi si Eugen Tomac, anchetati pentru abuz in serviciu

Ducu Bertzi si Eugen Tomac, anchetati pentru abuz in serviciu

Procurorii de la Parchetul General i-au audiat, joi, pe Eugen Tomac, presedintele Partidului Miscarea Populara, si pe celebrul cantaret Ducu Bertzi.

Cei doi au stat impreuna aproximativ doua ore in sediul Parchetului General si nu au dorit sa dea detalii in legatura cu discutiile avute cu procurorii.

Din primele informatii reiese ca Eugen Tomac si Ducu Bertzi sunt suspectati de abuz in serviciu intr-un dosar deschis in urma unei sesizari a Corpului de control al premierului Victor Ponta.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Romania TV, Tomac ar fi deturnat, cu ajutorul lui Ducu Bertzi, suma de 1,6 milioane de lei, bani pe care i-ar fi folosit, fara sa aiba contracte, pentru a cumpara tonete unde au fost vandute carti in limba romana. Aceste tonete au fost amplasate in Republica Moldova.

Tomac este presedintele Partidului Miscarea Populara din februarie anul acesta. El a mai fost secretar de stat al Departamentului pentru Romanii de Pretutindeni, ulterior transferandu-se de la Partidul Democrat Liberal la PMP.

author avatar
Cristi Ionita
348 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger