AcasăNewsUltima oră. Atacatorul care a înjunghiat un cuplu din Capitală a fost...

Ultima oră. Atacatorul care a înjunghiat un cuplu din Capitală a fost prins – UPDATE

politiaDublă tentativă de omor în Capitală. Victimele se zbat între viață și moarte. Făptașul, în libertate!

Autorul atacului armat care a avut loc, marți, 5 ianuarie, în Capitală, a fost prins. Bărbatul a fost căutat de polițiști timp de douăsprezece ore.

Individul înjunghiase două persoane, o femeie de 44 de ani şi pe iubitul acesteia, în sectorul 5 din Capitală.

Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru tentativă de omor.

Cele două victime sunt internate în spitalul Universitar, în stare stabilă. Acestea au fost transportate în stare critică, după ce agresorul, în vârstă de 60 ani, a sărit cu cuțitul asupra lor.

Femeia, care e fosta lui iubită, venise în apartamentul unde au locuit împreună  pentru a-și lua lucrurile. Actualul iubitul o aștepta la scară, transmite Antena 3. Foștii concubini s-au certat, moment în care bărbatul a scos un cuțit și a înjunghiat-o.

Mai apoi, atacatorul a coborât în scara blocului unde l-a injunghiat și pe actualul iubit al femeii, după care s-a făcut nevăzut.

Știre inițială

Un caz șocant cutremură România la început de an! Doi soți se zbat între viață și moarte, după ce au fost atacați cu o armă albă în propria locuință. Aceștia se află în stare gravă la spital.

Antena 3 transmite că este vorba despre o dublă tentativă de omor. Poliția nu a oferit decamdată informatii despre autorul acestei cumplite fapte.

Victimele se află în stare gravă, la spital. Acestea au fost găsite inconștiente în propria casă. Nu există niciun indiciu care să îi conducă pe oamenii legii pe o pistă anume, cercetările fiind în plină desfășurare.

author avatar
Andreea Vlad
568 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger