AcasăNewsDubla demisie la Colentina. Se reclama o situatie dura

Dubla demisie la Colentina. Se reclama o situatie dura

Demisiile a doi specialisti de la Spitalul Colentina, ambii avand pregatire in Franta, se vor a fi, in fapt, un semnal de alarma care sa aduca atentia celor indrituiti sa ia masuri asupra unei situatii dramatice – daca este sa privim lucrurile strict din prisma unor pacienti care au mare nevoie de ajutor medical.

Cei doi medici care au decis sa paraseasca echipa unitatii spitalicesti amintite sunt Ionut Gobej si Dorin Bica. Anuntul a fost facut luni de catre primul dintre ei, via Facebook, prin intermediul unei postari din care reies si motivele care l-au impins sa faca acest pas pe medicul cu specializare in neurochirurgie care se poate mandri cu calitatea de fondator al Sectiei de Neurochirurgie din spitalul bucurestean, „capabila sa realizeze interventii pe creier in maniera minim invaziva”.

„Este o decizie incredibil de grea, dar nu am gasit alta solutie”, noteaza medicul Gobej, la trei ani de cand se alaturase echipei unitatii medicale aflate pe Soseaua Stefan cel Mare din Capitala si manageriate, de cateva luni, de catre Silvi Ifrim.

In textul demisiei, atasate mesajului in cauza, sunt trecute ratiunile care l-au impins pe tanarul specialist inspre un astfel de pas, fiind invocate lipsa de personal, de consumabile si medicamente, dar si o program operator restrictionat.

Iata ce spune medicul Gobej:

104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger