AcasăNewsDubla crima la Buftea - un cetatean strain a ucis doua femei

Dubla crima la Buftea – un cetatean strain a ucis doua femei

O tanara si mama acesteia au sfarsit in conditii cumplite, intr-un apartament in orasul aflat la cateva zeci de kilometri de Capitala.

Politistii ilfoveni au anuntat ca femeile au fost injunghiate. Si ca oamenii legii au aflat de caz duminica, in jurul orei 17.30, in urma unui apel facut la numarul unic de urgenta 112, de un barbat in varsta de 50 de ani, „cetatean strain, prin care a anuntat ca si-a ucis concubina, in varsta de 30 de ani, precum si pe mama acesteia”.

Dupa cum era de asteptat, apelul a facut ca politistii sa se indrepte rapid catre locul presupusei agresiuni, pentru a confirma spusele barbatului. Din pacate, au fost casite cadavreme celor doua victime. Doar ca a urma un alt episod violent. Atunci cand s-a incercat imobilizarea suspectului. „Politistii au incercat sa-l imobilizeze pe barbat, insa acesta a devenit agresiv, incercand sa-l injunghie pe unul dintre politisti, motiv pentru care, acesta din urma a folosit, conform prevederilor legale, armamentul din dotare”, din cate au anuntat reprezentantii IPJ Ilfov intr-un comunicat. Suspectul a decedat.

Din cate anunta televiziunile de stiri, ar fi vorba despre un cetatean irakian, iar o posibila cauza care sa fi generat atacul sangeros asupra iubitei ar fi gelozia.

Toate elementele acestui caz urmeaza sa fie puse cap la cap de catre politistii care il ancheteaza, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov.

193 afisari

1 COMENTARIU

  1. Unii zic ca samanta scandalului,care a dus la 3 decese,ar fi fost si faptul ca musulmanul nu a reusit sa le convinga pe femei sa treaca la religia lui,astfel se putea casatori cu amandoua.Concubina de 30 de ani oare de ce avea relatii cu irakianul,oare pentru bani,stiind ca banul este ochiul satanei a rezultat evenimentul tragic ce ar trebui sa fie o pilda pentru amatoarele de bani livrati de la musulmani,crestini etc. contra relatii intime.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger