AcasăNewsDSK: procurorul interzice conferinta de presa a cameristei

DSK: procurorul interzice conferinta de presa a cameristei

Procurorul de Manhattan Cyrus Vance a blocat conferinta de presa a cameristei

Camerista care il acuza pe Dominique Strauss-Kahn de agresiune sexuala si tentativa de viol era pe punctul de a organiza o conferinta de presa, dar evenimentul a fost anulat de procurorul din Manhattan care instrumenteaza cazul, scrie ziarul Le Figaro, in editia online.

Procurorul de Manhattan Cyrus Vance a blocat conferinta de presa a cameristei

De la arestarea fostului director FMI, camerista Nafissatou Diallo, protejata de procurorul Cyrus Vance, locuieste intr-un hotel din Brooklyn, dupa ce initial fusese cazata in Manhattan. Tanara din Guineea este singurul martor al acuzarii, insa exista serioase semne de intrebare privind credibilitatea ei, context in care Strauss-Kahn a fost eliberat pe propria raspundere, iar acuzatiile la adresa lui ar putea fi retrase.

Camerista Nafissatou Diallo nu a avut pana acum nici o aparitie publica, dar marti dupa-amiaza tanara a incercat sa organizeze o conferinta de presa, anulata intr-un final de procurorul Vance.

Anuntul conferintei de presa a circulat in retelele de stiri americane, evenimentul avand rolul de a ridica dubiile asupra credibilitatii cameristei, explica unul dintre liderii comunitatii de culoare de la New York.

Insa echipa procurorului Vance a considerat ca initiativa este inoportuna, anuland conferinta de presa.

Luni seara, Biroul procurorului din Manhattan a anuntat ca, de comun acord cu apararea lui Dominique Strauss-Kahn, va continua investigatia pana pe 1 august.

 

author avatar
A.P. Redactor
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger