AcasăNewsDSK eliberat, victima prinsa cu minciuna

DSK eliberat, victima prinsa cu minciuna

DSK si sotia Anne Sinclair au sarbatorit eliberarea, in timp ce victima, Nafissatou Diallo, are din ce in ce mai multe probleme

Dominique Strauss-Kahn a fost eliberat pe propria raspundere, fara pasaport, dupa ce a iesit la iveala ca presupusa lui victima minte cum respira.

DSK si sotia Anne Sinclair au sarbatorit eliberarea, in timp ce victima, Nafissatou Diallo, are din ce in ce mai multe probleme

Procesul va continua, dar acuzarea e compromisa. Avocatul cameristei Nafissatou Diallo, 32 de ani, originara din Guineea, inca sustine ca in camera 2806 de la Sofitel s-a petrecut o agresiune sexuala violenta. Insa, dupa ce i s-a demonstrat ca doamna in cauza minte pe banda rulanta, nici procurorul nu mai crede in cele doua violuri orale si unul anal.

Nu de alta, dar Nafissatou este o femeie zdravana, de peste 1,70m, cu toti dintii in gura si foarte robusta. In plus, la 28 de ore, ea l-a sunat pe prietenul ei aflat intr-o inchisoare de imigranti din Arizona si i-a spus ca „tipul” are bani si o sa stoarca maximum de la el, stie ea ce face. Convorbire inregistrata! „Consilierii” lui DSK de la firma TD International, fosti ofiteri CIA, au stiut unde sa cotrobaie in trecutul femeii: la povestea care i-a asigurat statutul de azil politic in SUA. De acolo, s-a prabusit totul.

Violuri in serie inventate

Cu ani in urma, o refugita din Guineea marturisea autoritatilor romane ca a venit in tara noastra prin vraji voodoo! Si a primit azil! Pentru SUA, trebuia o poveste mai credibila. Nafissatou Diallo a spus ca a fost violata de un card de soldati! Nu se stie prin ce imprejurari, acum Diallo a marturisit in fata procurorului de caz ca a mintit, ca invatase ce sa spuna dupa o caseta. Apoi, Diallo a mintit ca are doi copii in intretinere, ca sa profite de ajutoare. Face parte dintr-o retea de traficanti de droguri, care se foloseau de contul ei pentru tranzactii si se pare ca mai castiga un ban si din servicii sexuale prin moteluri ieftine! Una peste alta, drumul la presedintia Frantei, e deschis pentru DSK!

author avatar
Adina Mutar
344 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bravo, s-a făcut dreptate! Mă bucur că acest om a fost eliberat. Justiţia americană mai dă şi rateuri, dacă nu a fost cumva o înscenare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger