AcasăNewsDSK, din lac in put

DSK, din lac in put

Renumele de macho al lui DSK se transforma in ceva mai de „cimpanzeu”, dupa cum il descrie Tristane Banon

Procuratura americana  intentioneaza sa retraga acuzatiile impotriva lui Dominique Strauss-Kahn, in timp ce o frantuzoaica depune alta plangere impotriva lui.

Renumele de macho al lui DSK se transforma in ceva mai de „cimpanzeu”, dupa cum il descrie Tristane Banon

Jurnalista Tristane Banon depune plangere de agresiune sexuala impotriva „nasului” sau. Tristane este fina celei de-a doua sotii a lui DSK,  Brigitte Guillemette. Ea sustine ca, in 2002, DSK a ademenit-o in locuinta sa, promitandu-i un interviu, dupa care s-a repezit asupra ei, smulgandu-i hainele si comportandu-se ca un „cimpanzeu in calduri”.

Avocatii lui DSK au reactionat imediat, anuntand ca o vor da in judecata pentru denunt calomnios, scopul fiind impiedicarea lui sa participe la prezidentialele din Franta. Socialistii au de gand sa conteste alegerile fara DSK, invocand un complot pentru a-l scoate din cursa pe candidatul favorit. Prinsi in febra conspiratiei, se pare ca socialistii nu observa ca viitorul lor presedinte are o problema cu pantalonii: nu si-i poate tine pe el, cu sau fara intentii de viol!

Lagarde, in fruntea FMI

Christine Lagarde, fostul ministru francez de Finante, a preluat oficial conducerea Fondului Monetar International. Este prima femeie care detine aceasta pozitie, de la infiintarea institutiei, in 1944. Alegerea ei a fost hotarata la intrunirea grupului Bilderberg din 9-12 iunie, de la St. Moritz.

 

author avatar
Adina Mutar
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger