AcasăNewsDSK a scapat! Vezi misterele camerei de la Sofitel

DSK a scapat! Vezi misterele camerei de la Sofitel

Procurorul de caz a depus o motiune prin care renunta la urmarirea in justitie a lui  DSK  pentru ca nu poate demonstra ce s-a intamplat in camera de la Sofitel.

Mostrele de sperma din luxoasa camera de la Sofitel provin de la patru barbati straini de cazul lui DSK, care jubileaza ca procuratura retrage acuzatiile

Kenneth Thompson, avocatul cameristei Nafissatou Diallo, 32 de ani – care a depus plangere de agresiune sexuala impotriva fostului sef al FMI – a depus la randul lui o motiune prin care cere un procuror special. Motivul: „Cyrus Vance Jr. a intors spatele unei victime nevinovate, dar si dovezilor medicale si fizice din acest caz”.

Cine da 3000 de dolari sa doarma?

In fond, ce s-a intamplat in apartamentul de 3.000 de dolari pe noapte de la Sofitel? Prea multe, spun criminalistii. Camera, luata la puricat cu tehnologie criminalistica avansata, a scos la lumina mostre de sperma de la patru barbati necunoscuti. Acestea erau „proaspete” in context cu evenimentul in care a fost implicat paratul Dominique Strauss-Kahn. Pe cuvertura au fost descoperite mostre de sperma de la trei barbati straini de caz, sa le zicem asa, iar alta mostra, de la un al patrulea, a fost gasita pe tapetul de pe un perete al dormitorului. Aceste mostre, speculeaza presa, aduc atingere cazului in speta, deoarece dovedesc ca in acea camera au loc de regula contacte sexuale. De ce n-ar avea loc, ca doar nu s-ar da 3000 de dolari pe o noapte de somn linistit?! Procuratura a specificat ca e clar ca intre DSK si menajera a fost ceva sexual, dar nu se poate dovedi ce anume!

author avatar
Adina Mutar
279 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger