AcasăNewsDrumuri cu restrictii de circulatie, duminica: Transfagarasan si alte DN din tara...

Drumuri cu restrictii de circulatie, duminica: Transfagarasan si alte DN din tara

Politistii de la Rutiera informeaza soferii ca, duminica, pe mai multe drumuri din tara sunt impuse restrictii de circulatie, fie din cauza surparii terenului, ca urmare a precipitatiilor din ultimele zile, fie ca urmare a executarii unor lucrari la carosabil. Printre acestea – Transfagarasanul (DN7C), DN61 si DN 71.

Asadar, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza conducatorii auto ca, duminica, intre orele 07:00 si 20:00, circulatia va fi inchisa pe DN7, in judetul Arad, la kilometrul 563+623 de metri, in intervale de 15-20 de minute. Masura este necesara pentru montarea unor grinzi la pasajul autostrazii Arad – Nadlac.

De asemenea, duminica, DN7C (Transfagarasan), in judetul Arges, este inchis la kilometrul 64+380 metri, in dreptul lacului de acumulare Vidraru, din cauza surparii unei portiuni de teren. Politistii de la Rutiera atentioneaza soferii ca spre Piscu Negru se poate circula pe drumul pietruit care trece prin zona Cumpana si le reamintesc participantilor la trafic faptul ca circulatia pe Transfagarasan este inchisa in perioada 1 noiembrie – 30 iunie, pe portiunea cuprinsa intre Piscu Negru (judetul Arges, km 104) si Balea-Cascada (judetul Sibiu, km 130+800 metri).

Ca urmare a cresterii debitului Argesului, circulatia rutiera pe DN61 Ghimpati – Gaesti (judetul Dambovita) este intrerupta la kilometrul 74, pe podul provizoriu din localitatea Ionesti. In zona se circula pe rute ocolitoare. Totodata, sursa citata informeaza ca in Pucioasa (judetul Dambovita), din cauza surparii unei parti carosabile pe DN71, pe sensul de mers Sinaia – Targoviste, pe portiunea kilometrica 64+650 metri – 64+700 metri se circula alternativ, pe celalalt sens de mers.

Datorita unor lucrari, circulatia este oprita, in judetul Caras-Severin, pana in 31 mai a.c., pe varianta de ocolire a municipiului Caransebes. In acelasi judet, din cauza unei alunecari de teren, este inchisa si varianta de ocolire Domasnea, iar traficul rutier se desfasoara pe DN6, prin localitate.

166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger