AcasăNewsDrumul spre mare, BLOCAT de TIR-urile care vin din Ucraina! Ce soluţie...

Drumul spre mare, BLOCAT de TIR-urile care vin din Ucraina! Ce soluţie a găsit Grindeanu

Autostrada Soarelui, drumul preferat de români spre litoral, a fost blocat, marţi după-amiază, de TIR-urile care transportă cereale din Ucraina și România.

O coadă kilometrică de TIR-uri pe A2, la intrare in port Constanța. Acestea sunt încărcate cu grâu din Ucraina și așteaptă să descarce marfa în Portul Constanța.

Se construieşte o parcare mare

Sorin Grindeanu a anunţat, zilele trecute, că s-a interesat de problema TIR-urilor care blochează Portul Constanţa.

Au fost identificate soluţii rapide pentru blocajul tirurilor din Portul Constanţa! În urma discuţiilor, de astăzi, dintre delegaţia Ministerului TransporturiIor şi directorul general al Portului Constanţa, Florin Goidea, cât şi în urma deplasării în teren, s-au identificat două suprafeţe în interiorul Portului care pot fi utilizate ca spaţii de parcare pentru tiruri în vederea defluirii traficului”, a anunţat Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a solicitat şi „un calendar asumat” pentru o nouă parcare de mare capacitate.

Mai mult, s-a luat decizia ca, săptămâna viitoare, managementul Portului să prezinte un calendar asumat pentru realizarea unui Studiu de Fezabilitate având ca scop dezvoltarea unei parcări de capacitate mare (de peste 800 de locuri) în exteriorul Portului.

Aştept o mobilizare şi o execuţie cât mai rapidă pentru realizarea acestor lucrări!”, a scris Grindeanu.

author avatar
Andrei Ștefan
2.869 afisari

6 COMENTARII

  1. De ,bre romanicilor,nu bateati voi din palme si va goleati buzunarele in ajutorarea tarii sora?Nu va zicea Antena 3 ca Putin e un criminal iar voi ziceati ca asa este?Acu ciocul mic si stati la coada.Nu uitati pentru iarna sa va cumparati gaz pentru lampi si haine groase de casa .Doar asa vom invinge Rusia.

  2. ZIARE.COM LAUDA GUVERNUL CIUCA SI PRESEDINTELE TARII ZILNIC MAI RAU CA PE TIMPUL DICTATURII CEAUSISTE

    ZIARE.COM DECLARA CA APROBA SI SUNT DE ACORD CU AUTO-CENZURA IN PRESA ROMANEASCA !

    SITE-EU JEGURILOR SI EXCREMENTELOR CE CENZUREAZA SI DOBITOCIMEA PRESEI DE WC SUNT PE ZIARE.COM
    INSULTE SI AMENINTARI GRAVE DACA SPUNETI CEVA CE NU LE CONVINE POSTACILOR PUPIN CURISTI LINGAI DE GAOOZURI PLINE DE KAKAT ALE POLITICIENILOR CARE-I PLATESC PE ACESTI MOOISTI SA SUGA ZILNIC POOLA PE ZIARE.COM CU LAUDE SI OSANALE

  3. Pentru gunoaiele penale din guvernul RO mai important este Ucraina nazista si drogatul Jeglensky decit cetatenii romani care calatoresc

    • Tare as vrea sa te vad sub papuc rusesc! Dar numai pe tine, pentru că eu am trăit destul.

  4. De ce nu se folosesc Braila si Galati Dunarea si Canalul?Canalul a fost conceput de maresal pt a scurta drumul de front.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger