AcasăNews"Drumul morţii" a mai luat 3 vieţi! Accident grav pe DN 2,...

„Drumul morţii” a mai luat 3 vieţi! Accident grav pe DN 2, între trei autoturisme şi un autocamion

ambulanta

Un accident foarte grav a avut loc, vineri dimineaţă, pe DN 2 Urziceni – Buzău, în zona localităţii Cotorca din judeţul Ialomiţa. Trei persoane au decedat.

Trei autoturisme şi un autocamion au fost implicate.

Cum s-a petrecut accidentul?

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza accidentului, traficul este oprit pe DN 2 Urziceni – Buzău, în zona localităţii Cotorca.

”În această dimineaţă, în jurul orei 06,30, pe DN2 – E85, pe raza localităţii Cotorca, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul a trei persoane.

Din primele verificări a reieşit că, în timp ce un autoturism se deplasa din direcţia Buzău către Bucureşti, ar fi intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus”, precizează IPJ Ialomiţa.

În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane care se aflau în autoturism.

Potrivit ISU Ialomiţa, trei echipaje operative din cadrul Detaşamentului de pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, la accidentul rutier produs în localitatea Cotorca, în care au fost implicate trei autoturisme şi un autotren.

Cercetări pentru ucidere din culpă

Circulația mașinilor prin zonă este blocată. Mai multe echipaje intervin la fața locului, au precizat reprezentanții autorităților.

La locul evenimentului au fost găsite opt victime. Trei persoane prezentau leziuni incompatibile cu viaţa, din păcate fiind declarate decedate. Celorlalte cinci persoane, conştiente şi cooperante, li s-a acordat primul ajutor medical calificat, ulterior nefiind necesar transportul acestora la unitatea spitalicească”, a anunţat ISU.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

 

author avatar
Andrei Ștefan
473 afisari

4 COMENTARII

  1. Portiunea de drum intre Bucuresti si Buzau ar trebui sa fie obligatoriu cu separatoare de sens pe toata lungimea, cate 5 km cu 2 benzi si cate 5 km cu o singura banda, latimea soselei o permite. Pana nu se va separa cu blocuri de beton, toti berbecii vor face in continuare depasiri kamikaze.

  2. Problema este urmatoarea: soferii de Galati, Bacau si Neamt, in aceasta ordine conduc oribil, fara nici o urma de bun simt.
    Cei de Galati sunt de o inconstienta vecina cu psihoza, calca linia continua, se iau la intrecere cu ceilalti soferi. Poate sunt drogati…

  3. acc-tzident Bucuresti,
    3 in 1,carrambol:

    -MH (adica mehedinti),
    SJ ăla si Oradea, care o fi judetzu,
    pirandele nu se cunoshteau si urlau ca vrajitoarele!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger