AcasăNews"Drumul morţii" a mai făcut două victime. Accident groaznic pe DN2, la...

„Drumul morţii” a mai făcut două victime. Accident groaznic pe DN2, la Moviliţa!

"Drumul morţii" a mai făcut două victime. Accident groaznic pe DN2, la Moviliţa!

Accident groaznic petrecut marți după-amiază, pe DN2, în localitatea Movilița. Două persoane au fost ucise pe loc după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un autocar. Din păcate, un bărbat și o femeie au murit pe loc.

La fața locului, Detașamentul de pompieri Urziceni a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Au murit un bărbat şi o femeie

În urma impactului, două persoane din autoturism, respectiv șoferul, un bărbat în vârsta de 61 de ani și o femeie de 57 de ani din comuna Bărbulești au decedat.

În total, au rezultat cinci victime: două persoane, inconștiente, necooperante și încarcerate, iar trei persoane, conștiente, cooperante și neîncarcerate.

Persoanele inconștiente au fost extrase dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, însă prezentau leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

Cine sunt victimele?

Conform IPJ Ialomița, cele două persoane decedate sunt din comuna ialomițeană Bărbulești și se aflau în autoturismul care s-a izbit de autocar. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 61 de ani și o femeie de 57 de ani.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nenorocirea. În zonă, traficul a fost blocat pentru cercetarea la fața locului.

author avatar
Andrei Ștefan
775 afisari

6 COMENTARII

  1. Haidetz sa va spun care „ieste” cauza accidentelor de pe Bucuresti-Urziceni-Buzau-Rm.Sarat-Focsani-Adjud-Bacau-Roman-Tg.Frumos si mai departe catre Iasi( eu fac stanga la Tg.Frumos catre Botosani).Cauza PRINCIPALA este LARGIMEA soselei,adica banda de circulatie are aceiasi latime cu banda de „urgenta sau acostament”, banda de urgenta care nu ar trebui sa existe, ar trebui cel mult 40-80 de cm de acostament si din 1km in un km cate un loc de refugiu/parcare. Banda de circulatie avand aceiasi latzime cu „urgenta”/acostamentul da impresia ca acest DN este ori un drum expres ori o autostrada cu doua benzi pe sensul de mers. De nenumarate ori cand mergeam regulamentar pe banda 1 a DN, am fost claxonat insistent si flashuit ca sa ma dau la o parte, ca sa poata berbecul din spate sa „depaseasca” pe banda a doua, cand in realitate acest DN are doar UNA singura banda de mers pe sens!!! Din cauza largimii soselei si din cauza prostiei soferului roman, se intampla dese accidente, deoarece berbecul neastamparat intra in depasire ferm convins ca este pe banda 2 a sensului lui de mers (ca pe DEx sau autostrada), cand in realitate el depaseste si se afla PE CONTRASENS. Din aceasta cauza cei care au largit acest DN si nu l-au trecut la DEx cu separare de sensuri sunt VINOVATI de sutele de victime.

    • Genul ala de șofer care sta calare peste volan, cu capul în parbriz, oglinzile nu le folosește niciodată, nu poate anticipa nimic, se uita ca vaca la poarta noua într-un sens giratoriu neintelegand ce se întâmplă acolo, care lasă masina la întrare dacă ajunge cumva prin București sau un oraș mai mare fiindu-i frica sa conducă în oraș, care semnalizează azi și face manevra mâine dacă își mai aduce aminte pt ce a pus semnalizarea, etc

    • O posibila solutie ar fi trecerea alternativa de la una la doua benzi pe sens asa cum este pe tronsonul Bucuresti-Urziceni

      • Inaplicabil pe distanțe lungi. Tronsonul ala e scurt.
        Că sa poți face circulație alternativa trebuie sa interzici mijloacelor lente accesul pe acel drum. Imaginează-ți un drum de câteva sute de km cu circulație alternativa dar pe care sa circule tractoare, căruțe, etc. Pe bucățile cu o singura banda ai face cozi kilometrice în spatele acestora iar pe bucățile cu doua benzi s-ar bulbuci toți sa depășească, sa nu mai prindă tot în spatele mijlocului lent pe următoarea bucata cu o banda.

  2. Gunoaiele din guvernul RO in loc sa faca infrastructura In tara stau in pozitia ghiocelului in fata drogatilor amerlicani si nazistilor ucraineni

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger