AcasăNewsDrum blocat între Predeal şi Râşnov, după un accident în care au...

Drum blocat între Predeal şi Râşnov, după un accident în care au fost implicate trei maşini! Sunt şi două victime

sursa foto: gds.ro

Drumul Naţional 73A este blocat, duminică, la orele prânzului, între Predeal şi Râşnov, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Două persoane au nevoie de îngrijiri medicale.

Traficul a fost oprit

Traficul în zona accidentului a fost oprit. Poliţia anunţă că circulaţia va fi reluată după finalizarea cercetării şi îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.

Poliţia Rutieră Braşov recomandă şoferilor să dea dovadă prudenţă în condus, să adapteze viteza la condiţiile de drum şi să respecte dispoziţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în zonă.

„În accident au fost implicate trei autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea două persoane, ocupante în vehicule, beneficiază de evaluare medicală.

La faţa locului sunt prezente echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul”, au transmis poliţiştii.

Accident grav şi în Mehedinţi

Un șofer în vârstă de 54 de ani a murit, sâmbătă seara, în județul Mehedinți, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de beton şi pe urmă s-a răsturnat pe partea carosabilă.

„Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a stabilit că, un bărbat de 54 de ani, din comuna Izvoru-Bîrzii, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Cireşu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului si a lovit un stâlp de beton, iar ulterior autovehiculul s-a răsturnat pe partea carosabilă”, au comunicat poliţiştii rutieri.

author avatar
Andrei Ștefan
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger