AcasăNewsDrogurile vin în valuri, de 1 Mai, la Mamaia: 6 cetățeni străini,...

Drogurile vin în valuri, de 1 Mai, la Mamaia: 6 cetățeni străini, „săltaţi” de poliţişti la festivalul Sunwaves

Drogurile vin în valuri, de 1 Mai, la Mamaia: 6 cetățeni străini, "săltaţi" de poliţişti la festivalul Sunwaves

Jandarmii şi poliţiştii chiar au de treabă în mini-vacanţa de 1 Mai, de pe litoralul românesc. Se pare că e plin de droguri, la plajă!

Sâmbătă, 11 persoane care participau la festivalul Sunwaves din staţiunea Mamaia sunt cercetate pentru trafic de droguri, asupra lor fiind găsite cantităţi din diferite substanţe interzise.

Şase străini arestaţi preventiv

Poliţiştii au anunţat că ţase dintre persoane, cetăţeni străini, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

„Din cercetări a reieşit că bănuiţii ar fi introdus în România, transportat, depozitat şi deţinut cantităţi însemnate de droguri de risc şi de mare risc, în scopul comercializării în cadrul unui festival ce se desfăşoară în staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa, la data de 27 aprilie, la ore şi în locaţii diferite, fiind prinşi, în flagrant delict, în timp ce comercializau astfel de substanţe.

De asemenea, aceştia ar fi promovat vânzarea drogurilor prin intermediul unor aplicaţii de mesagerie, precizând preţurile pentru fiecare tip de drog”, se arată în comunicat.

Ce droguri au găsit oamenii legii?

Agenţii au trecut şi la percheziţii domiciliare. Astfel, au fost găsite şi ridicate 300 de comprimate de ecstasy, 70 de comprimate 2 CB („pink cocaine”) şi 100 de grame de cocaină, 50 de grame de ketamină, 10 grame de haşiş şi 10 doze de metamfetamină.

Și Primăria Constanța a anunțat sâmbătă că doi bărbaţi din Bucureşti au fost prinşi de Poliţia Locală în timp ce vindeau droguri în zona Festivalului Sunwaves din Mamaia.

Drogurile de mare risc ce erau oferite spre vânzare erau ascunse/depozitate într-un autoturism marca Volkswagen Passat.

Persoanele au fost interceptate, legitimate şi conduse la sediul DGPL Constanţa pentru întocmirea actelor procedurale necesare înaintării dosarului instituţiei abilitate pentru luarea măsurilor legale”, a transmis Primăria Constanţa.

author avatar
Andrei Ștefan