AcasăNewsDroguri în Capitală, la un festival de muzică: 7 tineri au intrat...

Droguri în Capitală, la un festival de muzică: 7 tineri au intrat în stop cardio-respirator, dintre care 2 au murit. 30 de persoane, reținute!

festival

Autoritățile au intrat în alertă, după ce cazuri extreme de tineri drogați au fost semnalate la festivalul SAGA din București, în desfășurare weekendul acesta, încă din prima noapte de concerte.

Șapte persoane au intrat în stop cardio-respirator din cauza cantității de substanțe interzise consumate, potrivit informațiilor puse la dispoziție de către autorități.

Două persoane au murit după ce au consumat droguri

Din păcate, pentru doi tineri nu s-a mai putut face nimic, iar medicii au declarat decesul lor.

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Republica Moldova, și-a pierdut viața în noaptea de vineri spre sâmbătă în timp ce era în ambulanță, care trebuia să-l transporte la Spitalul Sfântul Pantelimon.

El ar fi prezentat la încheietura mâinii stângi mai multe semne de înțepătură, potrivit surselor Gândul, care au transmis că oamenii legii au deschis în acest caz un dosar de moarte suspectă, în condițiile în care pe corp nu au fost observate semne de violență sau suspiciune de omor.

Trafic de droguri: 30 de persoane reținute

Un al doilea tânăr și-ar fi pierdut viața, tot în urma consumului excesiv de droguri, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, autoritățile au ridicat aproximativ 30 de persoane care dețineau asupra lor substanțe interzise, pe durata participării la festivalul SAGA din București, potrivit aceleiași surse.

author avatar
Andreea Vlad