AcasăNewsDroguri în Capitală, la un festival de muzică: 7 tineri au intrat...

Droguri în Capitală, la un festival de muzică: 7 tineri au intrat în stop cardio-respirator, dintre care 2 au murit. 30 de persoane, reținute!

festival

Autoritățile au intrat în alertă, după ce cazuri extreme de tineri drogați au fost semnalate la festivalul SAGA din București, în desfășurare weekendul acesta, încă din prima noapte de concerte.

Șapte persoane au intrat în stop cardio-respirator din cauza cantității de substanțe interzise consumate, potrivit informațiilor puse la dispoziție de către autorități.

Două persoane au murit după ce au consumat droguri

Din păcate, pentru doi tineri nu s-a mai putut face nimic, iar medicii au declarat decesul lor.

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Republica Moldova, și-a pierdut viața în noaptea de vineri spre sâmbătă în timp ce era în ambulanță, care trebuia să-l transporte la Spitalul Sfântul Pantelimon.

El ar fi prezentat la încheietura mâinii stângi mai multe semne de înțepătură, potrivit surselor Gândul, care au transmis că oamenii legii au deschis în acest caz un dosar de moarte suspectă, în condițiile în care pe corp nu au fost observate semne de violență sau suspiciune de omor.

Trafic de droguri: 30 de persoane reținute

Un al doilea tânăr și-ar fi pierdut viața, tot în urma consumului excesiv de droguri, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, autoritățile au ridicat aproximativ 30 de persoane care dețineau asupra lor substanțe interzise, pe durata participării la festivalul SAGA din București, potrivit aceleiași surse.

author avatar
Andreea Vlad
507 afisari

12 COMENTARII

  1. De ce credeți ca se organizează aceste “festivaluri” ? Se organizează ca sa crească și mai mult veniturile șefilor traficului de droguri, fraierii le alimentează conturile cu sănătatea, viața lor.

  2. „intepatura”?!!! Unde, naiba, erau platitii de noi sa supravegheze astfel de evenimente?! Nu vorbim de „fumate”, asta a avut nevoie de timp si de spatiu…el si altii ca el…sau, antidroghistii si jandarmii, plus, securistii care, toti,care vor mai multi bani si puteri sporite, si-au dat masura competentei alergand „nemascati” in pandemie (?!), batand batrani care-si depaseau ora de plimbare in afara inchisorii pentru o paine sau o aspirina?! Sa le dam mai multi bani si autoritatea totala pe care o cer, par sa fie de folos tarii…eventual sa muncim numai pentru ei, ca, la cat sunt, in curand in Romania voe ramane numai securistoizii plus atarnatorii lor si ilotii care vor munci sa-i intretina

  3. & Departamentul ,,Scufița Roșie” din din MAI a permis așa ceva ca să fie lumea excitată , ?

  4. & Dacă nu le-au mărit salariile nu mai ,,funcționează”, ?
    La antidrog ați „specializat” și „tonomate” , ?

  5. @ Arena Națională, SAGA, Muntenegru – Romania 2-0 , Liga Națiunilor, ?
    Hai băieții, hai băieții, ! Ole, ole, ole, ! Ivan, Ivan, ?x

  6. & Probabil și că niște „tranzacții energetice”, între „evenimente” , defavorabile și fotbaliștilor și participanților la SAGA, ?

  7. ? Fotbaliștii, spectatorii, tehnicienii, comentatorii, etc., se exprimă și în diverse moduri, despre golurile marcate, de echipele ce dispută meciurile, ?

  8. Bai, specialilor glumeti cu ochii albastrii, voi ce draku paziti, bai trantorilor ? A ha ha, astia sunt prea ocupati cu tot felul de potlogarii, nu au ei timp de asa ceva, auzi acolo, cica se face si trafic de faina de cea mai buna calitate, nu e adevarat asa ceva !! Bai, dar voi a-ti vazut ce faze smekere a facut marele KIri-Cash la Muntenegru-Romania 2-0, la golul 2 zici ca era un mos senil care vrea neaparat sa dea langa minge, si sa ii lase adversarului !! Ha ha ha 🙂 Multumim inca o data specialilor cu ochii albastrii, si deasemenea pitikotului de Mitrita, ala inota cel mai bine pe teren !! Ha ha ha 🙂 Multumim si pentru circul oferit pe gratis la tembelizor, sa aiba si ratatii aia mici pe urmele cui sa calce, toti sa ajunga un fel de Mutu, ala care stie cum e treaba cu liniutele !!

  9. & https://www.youtube.com/watch?v=x7IhrlUhVgc
    Altă „realizare cinematografică”, despre activitatea la ,,Cooperativa Munca în Zadar”, așa cum se mai exprimau chiar și Gheorghe Dinică, Mircea Diaconu sau alții, ,,profesioniști” ,care să stea cu, ,,mâna întinsă”, pentru a primi, ,,ce dracu” ? ,,Filantropica”, ?

  10. & ,,De_la tir-bușonul de jmecherie și de dopuri de plută”, ?
    Ce de ,,mesaje educative”, pentru construirea societății capitaliste durabil dezvoltată, pentru care au votat alegătorii care plătesc la așa filme, dau filmele pentru care dintre ,,actorași” au obținut și mandate de parlamentari, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger