AcasăNewsDroguri grele, depresie, anxietate și ADHD. Viața visată de orice adolescent a...

Droguri grele, depresie, anxietate și ADHD. Viața visată de orice adolescent a lui Justin Bieber

Justin BieberJustin Bieber, grav bolnav! Imaginile cu care și-a șocat fanii: „Un ochi nu clipește”- VIDEO
Justin Bieber s-a deschis și a început să scrie pe contul de Instagram despre problemele cu care se confruntă de ani de zile și cum i-au afectat acestea viața personală. Aceată rețea de socializare este locul în care vedeta se simte cel mai bine să își exprime sentimentele.Justin Bieber
 Dacă a crezut cineva că Justin Bieber are o viață perfectă, realitatea este mult mai dură. Acesta a recunoscut că se confruntă cu depresia, anxietatea și ADHD de o anumită perioadă. Bieber, în vârstă de 25 de ani, este printre vedetele care a recunoscut cum l-a afectat faima și care au fost efectele negative care l-au pus în dificultate.
Recent, Justin a postat pe contul său de Instagram un mesaj emoționant despre simțămintele sale din ultima vreme. El a destăinuit că la vârsta de 19 ani a „început să consume droguri grele [cum este, de exemplu, cocaina sau heroina]”, că „s-a folosit de toate relațiile pe care le-a avut” și era „nerespectuos cu femeile.”

„Eram revoltat și nervos”, a scris el. „M-am distanțat de toată lumea care mă iubea și mă ascundeam, devenim precum o fantomă. Credeam că nu mă voi mai schimba. Nu am crescut într-o familie stabilă, părinții mei erau despărțiți și nu aveau bani, erau încă tineri și rebeli”, a declarat el. „Pe măsură ce mă foloseam de talentul meu și deveneam foarte cunoscut, totul s-a întâmplat destul de repede, în doar doi ani. Toată viața mea s-a schimbat.”

Justin a fost sincer și cu copilăria dificilă pe care a avut-o: „Am pornit de la un tânăr de 13 ani dintr-un oraș mic, la o persoană iubită și dorită de toată lumea”.

Acum câteva săptămâni, Justin a postat o fotografie pe contul de Instagram cu el și soția lui Hailey făcând o mențiune despre viitorul copil pe care și-l dorește. „Întâlnirile pe care le am cu tine iubito…într-o zi o să am întâlnire cu fetele noastre…nu sugerez încă nimic pentru că nu vreau să grăbesc lucrurile. Vreau doar să te am lângă mine” i-a declarat acesta iubitei sale pe contul de Instagram, lucru ce se așează într-un trend care dă măcar puțin impresia că vestitul puști al muzicii americane se află pe drumul spre maturizare.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
674 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger