AcasăNewsDroguri furate, găsite în ghiozdanul unui copil!

Droguri furate, găsite în ghiozdanul unui copil!

Droguri furate, găsite în ghiozdanul unui copil!Droguri furate, găsite în ghiozdanul unui copil!/ Sursa FOTO: newsweek.ro

Drogurile furate săptămâna trecută dintr-un apartament din București au fost găsite de polițiști în rucsacul unui copil de 14 ani. Acesta și încă un suspect au fost reținuți în dosarul de tâlhărie calificată și trafic de droguri de mare risc.

Potrivit IGPR, în urma cercetărilor făcute de polițiștii BCCO și ai Secției 9, împreună cu procurorii DIICOT – Structura Centrală, s-a dispus, luni și marți, reținerea a încă două persoane bănuite (dintre care una minoră), cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și trafic de droguri de mare risc.

Persoana cercetată minoră (14 ani) a fost depistată, în municipiul București, în timp ce ar fi avut asupra sa, într-un rucsac, cantitatea de droguri sustrasă prin violență, la data de 8 februarie 2024, de la unul dintre cercetații în cauză, respectiv, 133 de comprimate și fragmente comprimate ecstasy, aproximativ 500 de grame de canabis și 30 de comprimate care conțin alprazolam”, arată polițiștii.

S-a propus arestarea suspecților

Marți, 13 februarie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a celor doi pentru 30 de zile.

Poliția precizează că persoana cercetată minoră a fost expertizată din punct de vedere medico-legal, în vederea stabilirii discernământului.

Polițiștii anunțau în urmă cu câteva zile că, în seara de 8 februarie 2024, în baza unei înțelegeri prealabile, două dintre persoanele cercetate și o altă persoană (cercetată în lipsă), având asupra lor o macetă, ar fi pătruns prin spargerea unui geam într-un apartament din București, locuit de cea de-a treia persoană și, după ce ar fi amenințat-o cu acte de violență, i-ar fi furate o cantitate de droguri de mare risc, aproximativ 6.000 de lei, precum și câteva obiecte vestimentare.

Pe parcursul cercetării la fața locului, în apartamentul celei de-a treia persoane, au fost descoperite și ridicate cantități de droguri de risc și mare risc, deținute de acesta în scopul comercializării.

Procurorii DIICOT au dispus sâmbătă reținerea a 3 persoane, care ulterior au fost arestate preventiv.

author avatar
Mihail Ioan
359 afisari

3 COMENTARII

  1. Va si amar de tara noastra.Asta este aprenta specifica lasata de occident asupra tarilor pe care le „sprijina”.
    Va intreb si eu, ce vom face cu copiii si nepotii nostri,cum ii vom proteja?CUm ne vom proteja noi de ei cand ajung sa-ti dea in cap pentru bani ca sa-si procure droage?Guvernul ori nu are nici un interes ori a pierdut lupta cu traficantii.Piticul de Boc si mileniala de Ghorghiu prin tot ce fac par a fi sustinatori ai consumului de droguri. 🙁

    • Democratia trebuie implementata cu orice pret si indiferent de ce se intampla. Chiar ieri am vazut un exemplu bun pe Net…x, un serial Baby Bandito, in care se prezinta un cocalar tanar care a ajuns bogat prin cluburi de fitze cu femei si masini de lux, in urma spargerilor date asupra masinilor blindate. Pai dupa ce vede Giani (analfabet si fara meserie) filmul, ii mai arde sa mearga zilnic sa lucreze la vulcanizare pe 1600 de lei pe luna ? Nu taticu, viseaza incontinuu cum sa faca jmekerii si combinatii.

  2. Scoala din RO este dupa modelul amerlican cu droguri la scoala ,ne omoara copii ,de ce nu spune nimeni ca militarii amerlocii introduc droguri la greu in RO

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger