AcasăNewsDrogul bogaţilor de la Miami şi Ibiza a ajuns şi la Constanţa....

Drogul bogaţilor de la Miami şi Ibiza a ajuns şi la Constanţa. Ce este cocaina roz şi cât costă un gram

Aşa cum era de aşteptat, suspiciunile poliţiştilor şi ale procurorilor DIICOT s-au confirmat, din păcate. Unii tineri au mers cu droguri la ei în mini-vacanţa de 1 Mai, de la mare.

Una dintre cele mai populare substanţe din rândurile lor este „cocaina roz”.

Se vinde cu 500 de euro/gram

Cocaina roz este un mix de ketamină, MDMA și colorant alimentar roz, e vândut de o nouă generație de traficanți din Columbia și e tot mai des confiscat de autoritățile din Europa.

Se vinde pe piața din SUA și Europa cu 500 de euro gramul, iar în acest an a ajuns și în țara noastră. Consumatorii îi zic „tusi” (de la 2C), iar poliția îi zice cocaină roz, deși nu conține nicio urmă de cocaină. A fost găsit de multe ori în Spania, iar acum a apărut și în alte regiuni din Europa.

Praful roz, vopsit cu colorant alimentar ca să iasă în evidență față de alte droguri, cu aromă de căpșuni, a fost numit „tusi” pentru că inițial conținea drogul psihedelic 2CB.

39 de tineri, prinşi cu droguri

În ultimele 24 de ore, 39 de persoane au fost prinse la cele două mari festivaluri de pe litoral în timp ce aveau asupra lor substanţe interzise.

În ceea ce privește prevenirea și combaterea consumului ilicit de droguri, prin măsurile active de verificare, au fost oprite din a participa la festival 39 persoane, identificate având asupra lor substanțe interzise la deținere.

De asemenea, reprezentanții Poliției Locale Constanța, în cooperare cu forțele Ministerului Afacerilor Interne, au depistat un bărbat asupra căruia au fost găsite substanțe interzise.

În urma celor constatate, persoana a fost condusă la sediul DGPL Constanța pentru luarea măsurilor legale”, se arată într-un comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

author avatar
Andrei Ștefan
781 afisari

2 COMENTARII

  1. Vrem o tara ca afara-a venit vremea sa fie! Vi s-a indeplinit visul homalailor! Moarte voua!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger