AcasăNewsDrept la replica

Drept la replica

In urma materialului cu titlul „Alina Gorghiu la mana imparatului cazinourilor”, am primit un drept la replica al doamnei deputat Gorghiu, pe care-l redam integral. Cu precizarea ca domnia sa nu face cuvenitele precizari tehnice cu privire la motivele care au determinat-o sa depuna acest controversat proiect legislativ.

„Informațiile tendențioase care se regăsesc în articolul pe care îl găzduiți în ediția din 4 martie a.c, precum și titlul acestuia, „Alina Gorghiu la mâna împăratului cazinourilor”, au scopul vădit de a mă asocia cu o speță juridică în care nu am nicio legătură, alta decât cea de legiuitor.

Buna-credință trebuie să stea, de fiecare dată, la baza procesului de legiferare și nu voi permite nimănui să îmi folosească activitatea politică în scopuri personale sau de grup.

De aceea, sper ca toți cei care ar fi avut o altă agendă decât cea legală și de interes public să fie identificați și cercetați.

Este incorect ca numele și imaginea mea să fie asociate cu acțiuni care îmi sunt străine si, în consecință, în deplin respect pentru cititorii publicației dumneavoastră, vă rog să publicați acest drept la replică”.

author avatar
eNational
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger