AcasăNewsDrept la replica

Drept la replica

În legătură cu articolul apărut în „Naţional”, varianta electronică, la data de 17 februarie 2014, conform link-ului alăturat: https://www.national.ro/dezvaluiri/spa-de-lux-pe-islazul-de-la-podari-376819.html/ vă învederez următoarele:

Afirmaţiile cuprinse în respectivul articol sunt în totalitate false, ele nu conţin nici un element de adevăr şi se bazează pe informaţii eronate.

Societatea Ada Roby SRL nu a derulat niciodată proiecte europene în valoare totală de peste 35 de milioane de euro, nu a participat, aşa cum se afirmă, la proiecte europene prin alte firme sau persoane fizice interpuse; de asemenea, afirmaţiile legate de presupusa angajare a unor prieteni sau rude la autorităţile eligibile care distribuie sau controlează banii europeni sunt totalmente false.

De asemenea, arăt că nu am desfăşurat niciodată activităţi de formare profesională, pentru a mă reorienta ulterior, aşa cum se afirmă, spre turism, agrement, agricultură, tehnologie informatică şi comunicaţii, nu am primit niciodată de la nici o persoană („cârtiţe” din instituţii partenere, aşa cum se afirmă în articol) nici un proiect, ci am urmat paşii legali pe care îi întreprinde orice persoană sau entitate juridică în activităţile desfăşurate.

Vă învederez, de asemenea, că afirmaţiile referitoare la o presupusă amantă cu care îmi petrec concediile este, de asemenea, falsă. Am o viaţă de familie fericită, sunt un bun creştin, şi mă bucur, alături de soţie, de copiii mei.

Textul articolului reflectă o abordare superficială, rău-voitoare şi bazată pe informaţii complet false, o analiză pur personală şi părtinitoare a autorului asupra activităţii societăţii pe care o conduc şi a vieţii mele personale, care, cu regret, nu reprezintă un demers jurnalistic profesional ce ar trebui să caracterizeze obiectivitatea şi realitatea informaţiilor oferite de ziarul „Naţional”.

Vă aduc la cunoştinţă că prin articolul defăimător publicat online de ziarul dumneavoastră mi s-a încălcat grav demnitatea, iar proiectele şi activităţile desfăşurate în prezent au fost puse în pericol prin inducerea în eroare a opiniei publice în ceea ce priveşte credibilitatea subsemnatului şi a societăţii ADA ROBY CONSULTING SRL.

Vă solicit să publicat gratuit rectificarea în termen de 3 zile de la primirea cererii, în condiţii de prezentare identice cu cele în care a fost difuzat materialul contestat.

Vă învederez că Noul Cod Civil protejează dreptul la demnitate al unei persoane, aşa cum se prevede în art. 72: „(1) Orice persoană are dreptul la respectarea demnităţii sale. (2) Este interzisă orice atingere adusă onoarei şi reputaţiei unei persoane, fără consimţământul acesteia, ori fără respectarea limitelor prevăzute la art. 75” şi că sunteţi răspunzători în faţa legii pentru pagubele produse prin articolul publicat.

Cu respect,

Iancu Cristian Constantin

author avatar
eNational
643 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger