AcasăNewsDRAMATIC! Pasagerul unui avion filmeaza momentul in care aeronava se prabuseste in...

DRAMATIC! Pasagerul unui avion filmeaza momentul in care aeronava se prabuseste in apele Oceanului Pacific (VIDEO)

La sfarsitul anului trecut, Loretta Fuddy, director in Departamentul de Sanatate al Insulelor Hawaii, a incetat din viata in urma unui accident bizar de avion.

Fuddy se deplasa, cu un avion de mici dimensiuni, de la Molokai la Oahu, alaturi de alti sapte oficiali ai Insulelor Hawaii. Cei opt tocmai vizitasera o colonie de leprosi.

In apropiere de Honolulu, singurul motor al avionului s-a blocat inexplicabil, iar aeronava s-a prabusit in apele Oceanului Pacific. Sapte dintre cei opt pasageri ai aeronavei au fost salvati de fortele de ordine sau au reusit sa inoate pana la mal, doar Loretta Fuddy (65 de ani) pierzandu-si viata in urma incidentului.

La aproximativ o luna de la incident, ABC News a pus mana pe un filmulet incredibil de la teribila drama. Ferdinand Puentes, unul dintre pasageri, si-a pornit camera de filmat in momentul in care a observat ca avionul pierde din inaltime.

Puentes a reusit sa filmeze atat momentul impactului, cat si momentul in care apa intra in aeronava. Barbatul sustine ca a recurs la acest gest nebunesc pentru ca se baza pe calitatile sale de inotator.

Loretta Fuddy a devenit o vedeta la nivel international in 2011, cand a facut public certificatul de nastere al lui Barack Obama, presedintele SUA. Acesta era acuzat ca s-a nascut in Kenya, tara din care este originar tatal sau, dar Fuddy a prezentat dovada indubitabila ca Obama s-a nascut la Honolulu.

sursa foto: topspeed.com

[youtube]B9gj61dgEbM[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
645 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger