AcasăNewsDRAMATIC! O concurenta de la Romanii au talent 2013 si-a gasit...

DRAMATIC! O concurenta de la Romanii au talent 2013 si-a gasit fetita moarta in pat!

Concurenta de la Romanii au talent 2013 care a impresionat o tara intreaga cu vocea ei de inger, a trait o drama pe care este foarte greu chiar si sa ti-o imaginezi, si-a gasit copila de doar cateva luni moarta in pat.

Gabriela Artene ar fi avut mari sanse sa ajunga o soprana de renume daca viata nu ar fi fost atat de dura cu ea. Din cauza banilor pasiunea pentru muzica a fost inlocuita cu lucrul in agricultura, muncind si ca asistenta medicala dar si in croitorie. La 57 de ani nimeni nu si-ar fi imaginat ca cineva mai are puterea sa isi urmeze visul de mult ingropat.

Cu toate astea, femeia a reusit sa ridice o sala in picioare, la Romanii au talent 2013, si nu datorita povestii ei de viata care ar impresiona chiar si un om fara suflet, ci pentru vocea sa divina.

Concurenta a avut o viata grea, copilaria fiindu-i marcata de nenumarate scandaluri in casa, provocate de tatal ei vitreg: “Era un om cu putina educatie, pasionat bautor. Mama, oricat de franta era, ii punea totul de-a gata inainte, il spala si pe picioare. Chiar si asa, nu era zi in care sa n-o bata”, a povestit Gabriela, potrivit libertatea.

Insa, cu adevarat dramatic a fost momentul in care cel de-al treilea copil al ei a murit subit la varsta de doar doua luni.“Saraca, a murit in somn. Nimeni nu-si poate inchipui groaza care m-a cuprins si sentimentul ca traiesc un cosmar, ca nu e adevarat. Cu atat mai mult cu cat fiind pe atunci asistenta medicala nu am putut face nimic. A fost o adevarata tragedie. Am inmormantat-o si, odata cu ea, am inmormantat si o parte din sufletul meu”, a marturisit Gabriela, cu lacrimi in ochi.

Si de parca toate acestea nu ar fi fost de ajuns, sotul femeii a murit si el in urma cu trei ani, dupa o lunga lupta cu o boala grea, cancerul: “De cate ori vad un lucru care i-a apartinut, imi simt sufletul sfasiat de durere, pentru ca am continuu impresia ca nu am facut tot ce se putea pentru a-i prelungi viata”.

Gabriela Artene locuieste in Iasi si este a mama a trei fete care ii mostenesc talentul muzical.

author avatar
Alina Costache
5.262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger