AcasăNewsDRAMATIC: Isi VINDE COPIII pentru a face rost de bani de termopane!

DRAMATIC: Isi VINDE COPIII pentru a face rost de bani de termopane!

O mama dintr-o comuna din Iasi vrea sa-si vanda copiii contra unei sume de bani din care ar urma  sa-si cumpere o locuinta si sa puna termopane la casa. 50.000 de lei, acesta este pretul pe care femeia il cere pentru un bebelus.

Reporterii ziarului Libertatea au realizat un material filmat cu camera ascunsa, in care au surprins imagini cu familia care ar renunta la copii pentru o anumita suma de bani. Negocierile au avut loc in comuna Slobozia din Iasi, iar pentru 10 lei orice localnic ar fi fost dispus sa ii indrume pe cumparatori catre cei care vor sa-si vanda micutii.

„Exista o femeie care a nascut acum o saptamana si l-a lasat in maternitate. Incercati acolo”, a spus un localnic, potrivit sursei citate. Femeia a dat nastere unui baietel in urma cu o saptamana, iar pentru suma de 50.000 de lei mama se lipseste cu mare drag de el.

„Nu am cu ce sa-i cresc, asa ca pe ultimul nascut, un baiat, l-am lasat in Maternitatea Cuza Voda, din Iasi. Pe ala vi-l pot da. Barbatul meu m-a parasit si a plecat in strainatate. Dar bebelusul e frumos foc, daca-l luati nu o sa va para rau”, sustine femeia.

Pentru un copil de care pare ca nu are nevoie, tanara vrea sa obtina banii necesari pentru o casa si pentru geamuri termoizolante. Familia a povestit ca in anii trecuti, in sat, s-au mai vandut si alti copii.

author avatar
Alina Costache
537 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger