AcasăNewsDRAMATIC! Gica Popescu renunta la schimbarea regimului, dupa vizita fiului

DRAMATIC! Gica Popescu renunta la schimbarea regimului, dupa vizita fiului

Condamnat la trei ani si o luna de inchisoare, cu executare, in Dosarul Transferurilor, fostul international Gica Popescu a trecut, in ultimele zile, prin momente cumplite.

Gica Popescu a fost vizitat la Penitenciarul Rahova de Nicolas, fiul sau, iar momentul s-a lasat cu lacrimi de ambele parti, si o cadere nervoasa a fostului international.

Conform libertatea.ro, Nicolas i-a povestit fiului sau cum este sustinut atat de fostii colegi ai tatalui, precum Costel Galca sau Florin Raducioiu, cat mai ales de Ianis Hagi, fiul lui Gica Hagi si varul lui Nicolas.

Intalnirea cu fiul sau l-a afectat atat de tare pe Gica Popescu incat acesta a depus o cerere prin care a anuntat ca renunta la solicitarea de a-i fi schimbat regimul de detentie din inchis in semideschis.

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 5 au anuntat ca au luat act de cererea lui Gica Popescu, iar apropiatii fostului international sustin ca Popescu a luat aceasta decizie pentru ca se teme sa nu clacheze in cazul in care iese din penitenciar, la munca, si isi revede fiul.

author avatar
Cristi Ionita
849 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger