AcasăNewsDRAMATIC! Fratii Becali au ajuns sa se bata dupa gratii

DRAMATIC! Fratii Becali au ajuns sa se bata dupa gratii

Condamnati la inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, fratii Ioan si Victor Becali au ajuns sa imparta o celula la Penitenciarul Poarta Alba.

Cei doi sustineau, sus si tare, ca nu vor avea probleme in a petrece cativa ani dupa gratii, insa primul moment dificil a aparut doar dupa ceva mai mult de o saptamana de la incarcerarea lor.

Si, culmea, divergentele au aparut chiar intre ei. Conform cancan.ro, apasati de conditiile in care trebuie sa traiasca, Ioan si Victor Becali au inceput sa se certe pe seama unei afaceri pe care cei doi si-ar fi dorit sa o finalizeze inainte de verdictul din Dosarul Transferurilor si nu au mai apucat.

„Fratii Becali s-au certat rau de tot. Este posibil sa se fi luat de la afaceri. Cel mai suparat era Giovanni care tipa la fratele lui si ii reprosa diverse lucruri” a afirmat un apropiat al celor doi pentru cancan.ro.

Nu este exclusa posibilitatea ca intre cei doi sa fi existat contact fizic, mai ales in conditiile in care „nu te obisnuiesti usor cu o camera de cativa metri patrati, dupa ce ai stat intr-un palat. Esti irascibil, nervos, iar daca mai ai de rezolvat si problemele de afara atunci e jale”.

In alta ordine de idei, despre Cristian Borcea, fostul actionar al clubului Dinamo Bucuresti, se spune ca perioada petrecuta la Penitenciarul Poarta Alba nu ii prieste deloc. Condamnat si el la inchisoare cu executare, in Dosarul Transferurilor, Borcea refuza sa manance si sa se barbiereasca, sursa amintita precizand ca afaceristul a slabit deja in jur de sapte kilograme.

sursa foto: fanatik.ro

author avatar
Cristi Ionita
1.534 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger