AcasăNewsDramatic: Filma daramarea unei cladiri, dar nu s-a gandit ca va fi...

Dramatic: Filma daramarea unei cladiri, dar nu s-a gandit ca va fi ultimul lucru pe care va mai apuca sa-l faca! (VIDEO)

Un tanar a crezut ca vaprinde in imagini momentul in care o parte a unei cladiri abandonate se va face una cu pamantul. Nu si-a imaginat ca avea sa filmeze, de fapt, clipele sale de pe urma.

Rusul in varsta de 29 de ani se afla, impreuna cu mai multe persoane, in apropierea imobilului nefinisat ce urma sa fie daramat. Nu a respectat distanta care l-ar fi tinut in siguranta, departe de ploaia de caramizi declansata de operatiunea scapata de sub control.

Si-a dorit sa inregistreze, cu telefonul mobil, momentul in care excavatorul agata peretele si-l facea una cu pamantul. Din nefericire, bucatile desprinse din zidul constructiei l-au lovit atat de tare, incat l-au doborat si l-au lasat inconstient. Chiar daca a fost dus de urgenta la spital, iar medicii au incercat sa-l ajute, barbatul nu a mai putut fi salvat, anunta english.ruvr.ru.

Imaginile sunt socante si surprind, catre final, momentul in care martorii se apropie de tanarul ranit si incearca sa-i acorde primul ajutor. De asemenea, din inregistrare se vede ca alti doi barbati aflati pe santier se salveaza in ultima clipa din calea caramizilor care au facut prapad in jur.

[youtube]oaQNyURd8eE[/youtube]

Sursa foto/video LiveLeak

621 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger