AcasăNewsDRAMATIC! A murit cu numele lui pe buze! Vezi ultimele cuvinte rostite...

DRAMATIC! A murit cu numele lui pe buze! Vezi ultimele cuvinte rostite de Aura Ion

Catalin Pivniceru, unul dintre medicii aflati in avionul care s-a prabusit, saptamana trecuta, in Muntii Apuseni, a facut declaratii cutremuratoare despre cele petrecute in accidentul care a curmat doua vieti.

Catalin Pivniceru isi aminteste ca avionul s-a lovit de un brad, iar apoi si-a pierdut cunostinta, revenindu-si abia dupa ce nava se prabusise. Medicul sustine ca doctorii, dupa ce si-au revenit de pe urma impactului, si-au pus singuri diagnostice si au depus eforturi pentru a se incalzi.
Tulburator este momentul in care cei prezenti la fata locului au urmarit cum Aura Ion, tanara studenta, isi da ultima suflare. Catalin Pivniceru isi aminteste ca tanara era intinsa pe jos, acoperita cu paturi si hainele medicilor, si nu putea respira.

Aura Ion a mai fost constienta cinci ore, dupa momentul impactului, iar Catalin Pivniceru sustine ca tanara putea fi salvata, daca ranitii erau descoperiti mult mai repede. Pivniceru isi aminteste ca Radu Zamfir a incercat aproape o ora sa o resusciteze pe Aura Ion, dupa ce aceasta a intrat in stop cardio-respirator, iar tanara a murit cu numele doctorului pe buze.

„Radu, nu pot respira! Radu, nu pot respira!” au fost ultimele cuvinte rostite de Aura Ion, conform medicului Catalin Pivniceru, care a rememorat pentru jurnalistii de la Antena 1 detaliile de dupa teribilul accident. De altfel, acesta din urma sustine ca, daca salvatorii mai intarziau doua ore, ceilalti pasageri ai avionului prabusit in Muntii Apuseni ar fi avut aceeasi soarta a regretatilor Adrian Iovan si Aura Ion.

Luni, 20 ianuarie, cinci medici se deplasau cu un avion de mici dimensiuni de la Bucuresti la Oradea, pentru a participa la o operatie de prelevare de organe. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, inghet si ceata densa, avionul s-a lovit de mai multi copaci si s-a prabusit in Muntii Apuseni. Doua persoane, pilotul Adrian Iovan si tanara studenta Aura Ion, si-au pierdut viata. Patru medici si copilotul s-au ales cu rani grave.

author avatar
Cristi Ionita
2.625 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger