AcasăNewsDrama unui parinte: Soferul unei ambulante, socat de ce a gasit la...

Drama unui parinte: Soferul unei ambulante, socat de ce a gasit la locul unui accident!

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Momente de groaza pentru un barbat care lucreaza ca sofer la ambulanta din Zarnesti. Omul a trecut prin momente pe care nu si le-ar fi imaginat niciodata. A condus salvarea care a raspuns la un apel ce semnala un accident in care a fost implicat un tanar de 25 de ani.

Cand a ajuns la locul dramei, omului i s-a facut rau. A descoperit, cu groaza, ca victima accidentului de circulatie era chiar fiul sau, care, aflat pe bicicleta, a fost lovit de o betoniera. Colegii dela salvare i-au acordat primul-ajutor baiatului, dar au avut grija sa isi revina si parintele acestuia.

Din nefericire, starea tanarului e grava, fiind in coma. Conform stirileprotv.ro, medicii au cerut interventia unui elicopter SMURD, care l-a preluat pe baiat pentru a-l duce mai repede la spital, in Targu Mures.

Politistii ajunsi la locul accidentului au deschis o ancheta, pentru a stabili cum s-a produs accidentul si cine se face vinovat. Din primele informatii, se pare ca tanarul nu s-ar fi asigurat cand a ajuns intr-o intersectie din oras, ajungand in fata vehiculului. Potrivit sursei citate, in ciuda faptului ca soferul acestuia a franat, accidentul cumplit nu a mai putut fi evitat.

395 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger