AcasăNewsDrama unei familii din Iasi: Atat sotul cat si sotia, diagnosticati cu...

Drama unei familii din Iasi: Atat sotul cat si sotia, diagnosticati cu o boala extrem de rara!

O femeie din Iasi a aflat cu stupoare ca sufera de o boala foarte rara, o invazie tumorala la nivelul ochiului, caz care apare la o persoana dintr-un milion. Acelasi diagnostic i s-a dat si sotului ei in urma cu 15 ani.

Desi este o boala extrem de rara, se pare ca destinul a vrut ca acesti doi oameni sa se intalneasca. O veste cutremuratoare a lovit-o pe sotia unui barbat din Iasi – care in urma cu 15 ani a fost diagnosticat ca suferind de o boala care se intalneste o data la un milion de oameni. Acum, Maria, in varsta de 63 de ani, nascuta in Suceava, a aflat ca si ea sufera de aceeasi boala, o invazie tumorala la nivelul ochiului drept.

„Marti am avut o intalnire cu aceasta pacientă cu scopul de a-i comunica rezultatele investigatiilor. In aceste conditii extractia ochiului este inevitabila”, a precizat prof. dr. Teodor Stamate, seful Clinicii de Chirurgie Plastica si Reconstructiva, din cadrul Spitalului Sf Spiridon Iasi, citat de bzi.ro.

Sotul Mariei a reusit sa scape, in urma cu 15 ani, cand a primit acelasi “verdict”, datorita medicilor din Moscova, dupa mai multe controale si vizite periodice la spitalul din Rusia.

Pe 14 aprilie, Maria va merge la aceeasi echipa de medici care l-a tratat si pe sotul ei, pentru a afla daca mai sunt sanse sa-si pastreze ochiul, noteaza aceeasi sursa.

author avatar
Alina Costache
457 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger