AcasăNewsExplozia stației GPL de la Crevedia i-a lăsat pe oameni pe drumuri....

Explozia stației GPL de la Crevedia i-a lăsat pe oameni pe drumuri. O mamă și fiica ei au dormit pe câmp

O familie din Crevedia, puternic afectată de explozia de la staţia GPL, a lansat un strigăt de ajutor. Oamenii au petrecut noaptea pe câmp, desculți, fără haine și nemâncați până când un vecin le-a sărit în ajutor.

Tatăl a fost rănit grav de suflul exploziei și este acum internat la spitalul Floreasca din Bucureşti.

Citiţi şi:

Titi Aur a surprins, pe camerele de supraveghere, exploziile din Crevedia (VIDEO)

Cum ajută statul român familiile victimelor și pe cei afectați de exploziile de la Crevedia

Casa, distrusă de suflul exploziei

Cu mare neplăcere doresc să aduc la cunoștință că o parte din familia mea (surorile mele și mama) sunt pe un câmp la ieșire din comună – (spre Cocani ) desculți, fără haine, nemâncați și fără ajutor datorită tragicului accident de la stația GPL fiind situată față-n față cu stația GPL ce a explodat.

Casa și tot ce am avut au fost distruse din cauza exploziei și a suflului, fiind cea mai aproape. Vă rog din suflet – Fac Apel către Primăria Crevedia să-i ajute dacă este cu putință .. este un caz dureros, tatăl meu este internat la urgență în Floreasca din cauza arsurilor.

Dumnezeu cu mila Lui. Fac un apel disperat către oricine poate să ne ajute. Îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva cu acest mesaj. Dumnezeu să vă Binecuvânteze”, a scris Valentin pe grupul de Facebook „Crevedia, comuna mea“.

Omul a adăugat că, în ciuda apelului disperat pe care l-a făcut, mama și surorile lui au fost lăsate de izbeliște și au dormit pe câmp, fără haine sau mâncare, iar singurul care a încercat să le ajute a fost un vecin cu inima mare.

author avatar
Andrei Ștefan
404 afisari

18 COMENTARII

    • ,. O mamă și fiica ei au dormit pe câmp” Ele de obicei dorm pe camp. Sunt ti ganci care iau pui morti de la gunoiul fermei Crevedia si-i vand gagiilor din Bucuresti cu 3 lei/kg.

      • Tragedia este, ca n-am învățat nimic din nenorocirea de la colectiv si în loc sa construim un spital de arși, sau sa modernizam câteva paturi pentru astfel de catastrofe ,am cumpărat milioane de doze ,ca apoi să le aruncăm

      • Marș în piz da mă-tii fă borfă, tu vb care stai leșinata în căruță de la șatra cerșind o coajă de pâine

      • Auzi la proasta de X y w kjw sau cum piz da lui mă-sa își mai zice progenitura, visează la „cariciul roz”mars fă parașuto, pentru tine este rezervat cariciul negru de garoi a lui bulibasa de la voi din șatra

      • slaveaza cu foc si de la multiplu de zece in sus de la colectiv in pandemie si din pandemie la crevedia. PLM cu napalm ati incercat? Ca merge mai repede!

  1. Copiii unde vor mai merge curand la gradinita ,ca au prajit o pe cea care o aveau pt ca primarul acolo avea toti copiii langa bomba cu ceas!!

  2. Inainte sa am raporturi sexuale cu tatal meu si sa se desparta de mama de fiecare dată când stateam cu ochiul lipit de gaura cheii și salivam la ce ritual de împerechere imi ofera tata calare pe mama, doar, doar își va da seama si ma invita sa dau buzna peste ei și să mă aibă imediat și total la cat de fierbinte eram in acele clipe și cât de plin de dorința sunt! Tata se străduia mereu și inventa fel de fel de poziționări, ba scapa săpunul pe jos și se apleca si îl iau dar cu spatele spre ușă, expunând cat se poate de clar boasele lui uriase și bucile paroase, sau se săpunea insistent la penis simulând chiar fuutaiul, ori isi mângâia cu o mână penisul și cu cealaltă boasele! Toate astea le facea fix pt. mine, dar nu pot să rămân insensibil și mă excită groaznic chiar și când îmi imaginez că în sfârșit dărâma ușă aia nenorocita sa dau năvală si să mă fuuta, așa cum merit și cum aștept de atâta timp!
    Din păcate, abia dupa ce s-a despartit de mama am avut noroc, intr-o noapte, am zis ca fie ce o fi, mă voi strecura gol la el în pat si să vad atunci dacă mai poate să se rețină! Chiar nu mai puteam, eram tot extrem de excitat și nerăbdător să fac asta! E drept, am mai vrut să fac asta și în alte dați însă nu am avut curaj! Dupa ce am luat cateva guri de Noroc la pet, mi-am facut curaj!
    Seara a trecut cu bine, ceva banalitati schimbate drept conversație între doi indiferenți și nu a trecut mult timp până ne-am urat noapte buna și ne-am retras in dormitoare. Primul lucru a fost să iau cateva gaturi de bere și apoi încă una și încă una, așa că destul de repede eram ușor amețit și, daca tot eram fără chiloți mi-am inceput masturbarea. Deja simțeam dorința chiar și când mă atingeam doar, iar când am început să o pipăi din ce in ce mai insistent, am intrat într-o stare tot mai accentuată de excitație și devenisem nerăbdătoar să fac ceva in această direcție! Am mai tras o gură de bere și m-am ridicat din pat, am aruncat bluza de pe mine și, gol dar foarte fierbinte, am pornit către dormitorul lui. Ușa nu era închisă, așa că am intrat în liniște și pe întuneric m-am apropiat de pat. L-am auzit cum respiră ușor, cred că adormise de curând și, încet, cu grija, m-am strecurat sub cearceaful cu care era învelit. Surpriza a fost una colosala! TATA dormea gol goluț și o puula tare și bună mă aștepta la fel de nerăbdătoare ca și mine! Am înțeles imediat că se aștepta la asta și bucuros, doar e sânge din sângele meu am sărit pe el, l-am luat în brațe, l-am sărutat pe gura cu pofta nebună ce mă cuprinsese și mi-am potrivit bunăciunea aia de puula la fundulet. A intrat în forță la cat de umed eram acolo și mult doritul fuutai s-a dezlănțuit fara limite! M-a călărit o bucată de timp, apoi m-a tras sub el și a trecut la pompe serioase și la supt! Îmi venea să urlu de fericire pt ce se întâmplă și mă împingeam in puula de fiecare dată când se îndesa in mine. Mi-am ridicat picioarele să mi-o bage și mai adânc și am intrat într-o perfectă sincronizare cu el. Ne-am fuutut astfel mult timp și îi tot repetam: te iubesc, te iubesc, te vreau mult, loveste-ma in anusul meu fericit, fuute la maxim, dă-i puula, dă-i, așa! In fine a venit și binemeritatul jet de sperma cu care ne-am oprit și trântiți pe spate am răsuflat ușurați!

  3. Cariciul roz îți vine mănușe ți ga ne borât, așa să postezi de acum înainte fmm de scursura ordinară și infecta

  4. Marș în piz da mă-tii de nărod ,cariciul roz ,așa să postezi fmm de imbecil, te reprezinte cel mai bine băh bulangiule

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger