AcasăNewsExplozia stației GPL de la Crevedia i-a lăsat pe oameni pe drumuri....

Explozia stației GPL de la Crevedia i-a lăsat pe oameni pe drumuri. O mamă și fiica ei au dormit pe câmp

O familie din Crevedia, puternic afectată de explozia de la staţia GPL, a lansat un strigăt de ajutor. Oamenii au petrecut noaptea pe câmp, desculți, fără haine și nemâncați până când un vecin le-a sărit în ajutor.

Tatăl a fost rănit grav de suflul exploziei și este acum internat la spitalul Floreasca din Bucureşti.

Citiţi şi:

Titi Aur a surprins, pe camerele de supraveghere, exploziile din Crevedia (VIDEO)

Cum ajută statul român familiile victimelor și pe cei afectați de exploziile de la Crevedia

Casa, distrusă de suflul exploziei

Cu mare neplăcere doresc să aduc la cunoștință că o parte din familia mea (surorile mele și mama) sunt pe un câmp la ieșire din comună – (spre Cocani ) desculți, fără haine, nemâncați și fără ajutor datorită tragicului accident de la stația GPL fiind situată față-n față cu stația GPL ce a explodat.

Casa și tot ce am avut au fost distruse din cauza exploziei și a suflului, fiind cea mai aproape. Vă rog din suflet – Fac Apel către Primăria Crevedia să-i ajute dacă este cu putință .. este un caz dureros, tatăl meu este internat la urgență în Floreasca din cauza arsurilor.

Dumnezeu cu mila Lui. Fac un apel disperat către oricine poate să ne ajute. Îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva cu acest mesaj. Dumnezeu să vă Binecuvânteze”, a scris Valentin pe grupul de Facebook „Crevedia, comuna mea“.

Omul a adăugat că, în ciuda apelului disperat pe care l-a făcut, mama și surorile lui au fost lăsate de izbeliște și au dormit pe câmp, fără haine sau mâncare, iar singurul care a încercat să le ajute a fost un vecin cu inima mare.

author avatar
Andrei Ștefan