AcasăNewsDRAMA TOTALA! Fiica lui Gigi Becali este disperata

DRAMA TOTALA! Fiica lui Gigi Becali este disperata

Gigi Becali este distrus

Incarcerarea lui Gigi Becali lasa urme adanci in sanul familiei, iar Teodora, fiica cea mare a afaceristului, pare cea mai afectata.

Teodora spera sa-si imbratiseze parintele acasa, de Paste, dar planul tinerei a fost dat peste cap de interventia judecatorilor si a presedintelui Traian Basescu, care au refuzat eliberarea temporara sau gratierea patronului de la Steaua.

In aceste conditii, Teodora a schimbat tactica si a rugat-o pe mama sa sa obtina aprobarea lui Gigi Becali pentru o intrunire in familie la vorbitorul de la Penitenciarul Poarta Alba.

Patronul Stelei si-a instiintat fetele ca nu au voie sa-l viziteze la inchisoare, pentru a nu-l vedea cand trece prin momente dificile, dar Teodora Becali pare sa fie disperata.

„Mama, te rog frumos vorbeste cu tata sa ma lase sa merg la el la penitenciar. Vreau sa il vad doar cateva minute inainte de Paste. Imi e tare dor de el si am mare nevoie sa vorbesc cu el, chiar si macar cinci minute. Stiu ca nu vrea ca noi sa mergem acolo, dar daca tot nu l-au lasat sa vina acasa, atunci macar sa ma lase el pe mine sa merg la penitenciar in vizita”, a fost mesajul transmis de Teodora mamei sale, conform fanatik.ro.

Sursa amintita precizeaza ca este foarte probabil ca Teodora sa-si doreasca sa-i ceara sfaturi tatalui ei in privinta dosarului penal cu care s-a ales. Tanara a fost implicata intr-un accident de circulatie in urma cu circa doua luni, cand a lovit un pieton beat ce traversa strada printr-un loc neregulamentar.

author avatar
Cristi Ionita
643 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger