AcasăNewsDRAMĂ teribilă în judeţul Neamţ. Au murit trei tineri după ce două...

DRAMĂ teribilă în judeţul Neamţ. Au murit trei tineri după ce două maşini s-au ciocnit!

sursa foto: Facebook/Poliția Română

Un accident groaznic a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în judeţul Neamţ.

Trei tineri au murit, în comuna Borca, județul Neamț. Două mașini s-au ciocnit violent, iar în urma impactului ambele vehicule s-au răsturnat în afara șoselei.

Victimele – 17, 18 şi 23 de ani

Șoferul uneia dintre mașini, în vârstă de 23 de ani, dar și un pasager de 17 ani din aceași mașină și un altul de 18 din celălalt vehicul au pierit în urma coliziunii.

Alte două persoane au suferit atacuri de panică şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Imagini îngrozitoare AICI

Rudele au făcut atacuri de panică

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda II de Intervenție Poiana Teiului (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD), Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD), Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț (o ambulanță SMURD TIM), SAJ (trei ambulanțe) și SVSU Borca (o autospecială de stingere).

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau șapte persoane. În urma impactului, patru persoane au rămas încarcerate.

Trei persoane (două fete de 19 și 22 de ani și un un băiat de 18 ani), cu multiple traumatisme, au fost preluate de echipajele SAJ și SMURD și transportate la CPU Târgu-Neamț și UPU Piatra-Neamț.

Un bărbat de 23 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.

Alte două persoane cu atacuri de panică (rude ale victimelor) au fost asistate de echipajele medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.

author avatar
Andrei Ștefan
106 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cauza: anvelope uzate si viteza.
    Sa fie puse neamurile sa plateasca deranjul autoritatilor.
    Aia faceau intrecere.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger