AcasăNewsDramă pentru o familie din Timişoara: fetiţa lor de 2 ani a...

Dramă pentru o familie din Timişoara: fetiţa lor de 2 ani a murit la 3 ore de când a ajuns la spital / Ce acuzații aduc părinții

ambulanta

Destin tragic pentru o fetiță de aproape 3 ani. Micuța a murit la doar 3 ore distanţă după ce a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Timișoara.

Copila a ajuns la camera de gardă cu febră şi prezenta mai multe pete albastre pe corp.

Meningita i-ar fi fost fatală

Din nefericire, însă, la doar 3 ore după ce părinții au ajuns la spital cu fiica lor, fetița s-a stins din viață, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Părinţii spun că procedurile medicilor ar fi grăbit moartea fiicei lor. Din această cauză, sunt pregătiţi să formuleze o plângere penală. Mama susţine că zece medici rezidenţi s-au adunat în jurul fiicei sale, apoi s-au încuiat într-o cameră. Nici ea, nici tatăl copilului nu ar fi avut acces acolo.

La trei ore după ce fata a ajuns la spital, medicii au declarat decesul. Rezultatul autopsiei a exclus culpa medicală. Institutul de Medicină legală din Timişoara a confirmat bănuielile specialiştilor pediatri – copilul care avea o boală imunodeficitară, contactase şi o meningită care i-a fost fatală.

Chiar şi aşa, părinţii sunt pregătiți să formuleze o plângere penală, aducând acuzații grave la adresa medicilor, susținând că nu au făcut tot ce se putea pentru ca minora să fie salvată.

author avatar
Andreea Vlad
392 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger