AcasăNewsDramă pentru o familie din Timişoara: fetiţa lor de 2 ani a...

Dramă pentru o familie din Timişoara: fetiţa lor de 2 ani a murit la 3 ore de când a ajuns la spital / Ce acuzații aduc părinții

ambulanta

Destin tragic pentru o fetiță de aproape 3 ani. Micuța a murit la doar 3 ore distanţă după ce a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Timișoara.

Copila a ajuns la camera de gardă cu febră şi prezenta mai multe pete albastre pe corp.

Meningita i-ar fi fost fatală

Din nefericire, însă, la doar 3 ore după ce părinții au ajuns la spital cu fiica lor, fetița s-a stins din viață, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Părinţii spun că procedurile medicilor ar fi grăbit moartea fiicei lor. Din această cauză, sunt pregătiţi să formuleze o plângere penală. Mama susţine că zece medici rezidenţi s-au adunat în jurul fiicei sale, apoi s-au încuiat într-o cameră. Nici ea, nici tatăl copilului nu ar fi avut acces acolo.

La trei ore după ce fata a ajuns la spital, medicii au declarat decesul. Rezultatul autopsiei a exclus culpa medicală. Institutul de Medicină legală din Timişoara a confirmat bănuielile specialiştilor pediatri – copilul care avea o boală imunodeficitară, contactase şi o meningită care i-a fost fatală.

Chiar şi aşa, părinţii sunt pregătiți să formuleze o plângere penală, aducând acuzații grave la adresa medicilor, susținând că nu au făcut tot ce se putea pentru ca minora să fie salvată.

author avatar
Andreea Vlad
392 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Se răzbună vremea. Atenţionare meteorologică pentru Bucureşti! Cod galben de ploi şi vijelii. Zonele vizate

Meteorologii au emis duminică, 12 mai, o atenționare Cod galben de ploi, vijelii și grindină. Specialiştii de la ANM susţin că atenționarea vizează mai...

Cum vrea PSD să adune voturi de la fanii lui Florin Piersic. Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila, în vizită, la spital!

PSD-iştii Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila au mers în vizită la Florin Piersic (88 ani), internat la Spitalul Foişor din București. Şi au avut...
proger