AcasăNewsDramă pe drumurile din România. Părinţii Părintelui Nicolae Zaharia au murit într-un...

Dramă pe drumurile din România. Părinţii Părintelui Nicolae Zaharia au murit într-un accident de maşină

sursa foto: Facebook/Poliția Capitalei

Din păcate, minivacanţa din perioada 1 Mai + Paşte a fost presărată cu grave accidente de maşină, în mai multe zone din ţară.

O adevărată dramă de familie a avut loc la Oneşti, acolo unde tatăl şi mama Părintelui Nicolae Zaharia au decedat.

Maşina a intrat într-un stâlp

Tatăl Părintelui Nicolae Zaharia se afla la volanul unui autoturism, când brusc i s-a făcut rau. Bărbatul a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit într-un stâlp. În urma impactului, soția sa, care se afla pe scaunul din dreapta, a fost grav rănită.

Părintele Zaharia a ajuns într-un suflet la fața locului, iar pe parcursul procedurii medicale a stat cu lumânarea aprinsă în mână, la căpătâiul tatălui, conform unupetrotus.ro.

În acest timp, mama protopopului de Onești a fost transportată la spitalul din Onești, unde, din păcate, din cauza leziunilor suferite, a decedat la rândul său.

Trei minori, răniţi într-un accident la Poşta Câlnău

Un accident rutier soldat cu rănirea a trei minori şi a unei femei a avut loc luni pe DN2 E85, la Poşta Câlnău. Toate cele patru victime au ajuns la spital.

A fost vorba despre o coliziune între cinci autoturisme ce se deplasau pe direcţia Vrancea către Buzău, la volanul cărora se aflau trei şoferi bucureşteni, unul de 49 de ani şi doi de 39 de ani, un conducător auto din Constanţa, de 25 de ani şi o şoferiţă din Vrancea, de 33 de ani, a anunţat IPJ Buzău.

Patru pasageri din maşina şoferiţei, trei minori cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani şi o femeie de 40 de ani, toţi din Vrancea, au fost răniți.

author avatar
Andrei Ștefan
352 afisari

1 COMENTARIU

  1. A ajuns o adevărată aventură sa mai pleci cu mașina la un drum mai lung
    Bețivi, drogați, teribiliști, accidente in lanț .
    Ferească Dumnezeu să se întâmple nenorocirea din probleme medicale

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger