AcasăNewsDrama la un spectacol Cirque du Soleil. Un acrobat a murit (VIDEO)

Drama la un spectacol Cirque du Soleil. Un acrobat a murit (VIDEO)

Un artist din celebra trupa canadiana Cirque du Soleil a sfarsit in conditii tragice, dupa ce a cazut de la mare inaltime, in timpul unui spectacol.

Momentele dramatice s-au derulat chiar sub ochii spectatorilor care venisera la o reprezentatie in Tampa – Florida. Din imaginile surprinse sambata seara de spectatori si ajunse apoi pe Internet se poate vedea ca in timp ce se derula un element din cadrul show-ului, victima -Yann Arnaud, in varsta de 38 de ani -a cazut in gol de la o distanta considerabila si s-a izbit de sol. Imediat din sala s-a sarit in ajutorul sau, iar barbatul a fost dus urgent la spital. Din pacate, oricat s-a incercat, nu a mai putut fi salvat.

Reprezentantii Cirque du Soleil au transmis ca acrobatul facea parte din echipa de aproximativ 15 ani. Inca nu se cunosc exact conditiile in care s-a produs accidentul, dar se asteapta ca autoritatile care investigheaza cazul sa lamureasca acest aspect. Intre timp, prin intermediul unui comunicat de presa, oficialii Cirque du Soleil au anuntat ca doua show-uri ce urmau sa aiba loc in Tampa au fost anulate.

Atentie, urmeaza imagini care va pot afecta emotional:

[youtube]FCQRdw11wYg[/youtube]

sursa foto: facebook.com/CirqueduSolei

author avatar
Cristina Stefan
269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger