AcasăNewsDramă la Suceava. A vrut să împuşte taurul din ograda lui, dar...

Dramă la Suceava. A vrut să împuşte taurul din ograda lui, dar şi-a omorât un vecin!

arma de vanatoare

Un sucevean a vrut să sacrifice taurul din ograda lui, dar, din greşeală, şi-a ucis vecinul care venise să-l ajute. Arma omorului din culpă a fost puşca deţinută legal.

Glonțul a trecut prin corpul animalului, printr-un perete al anexei și a lovit victima (pe vecinul său de 33 ani care era poziționat lângă peretele exterior al grajdului)”, a transmis IPJ Suceava.

Taurul devenise agitat

Animalul era violent și, după ce proprietarul și un vecin au încercat să-l omoare și nu au reușit, proprietarul taurului a venit cu pușca și a tras în el, dar glonțul l-a atins și pe amicul său.

Adrian Axinte a căzut secerat la pământ, iar cei care se aflau la fața locului au cerut ajutor la 112. În momentul în care cadrele de la Ambulanță au ajuns la pacient, acesta era deja în stop cardio-respirator și pierduse sânge.

S-au efectuat manevre de resuscitare mai bine de o oră, dar inima bărbatului împușcat, care era tot silvicultor, nu a repornit și a fost declarat decesul.

S-a deschis dosar penal

S-a deschis dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, iar polițiștii vor să stabilească circumstanțele exacte în care s-a petrecut tragedia.

Cercetările la fața locului sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și ai Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

author avatar
Andrei Ștefan
1.021 afisari

24 COMENTARII

    • Cum poți sa spui așa ceva? Si daca ar fi avut problema de care spui tu, nimeni nu te îndreptățește sa judeci pe nimeni, toți avem luptele noastre de dus. A fost un om, nu un bețiv( absolut deloc) și a fost un baiat Ok, eu il cunosc.

  1. A dracului armă, a trecut glonțul prin taur, apoi prin perete și l-a făcut pe vecin!…

  2. boi și vaci. puneți mana pe carte ca folosiți obiecte, inclusiv arme și nu sunteți constienti de ce faceți. un glonte obișnuit de pușcă, nu alice, are cel puțin 450m/secunda imediat după ieșire din gura tevii. cel puțin.
    la viteza asta și la masa glontelui, nu te duce mintea ca poate trece prin animal sau printr-un perete superficial, sau ca poate ricosa?
    o sageata de arc de 50 livre, trasa de la 15 metri trece printr-un taur. săgeată care la puterea arcului de 50 livre, n-are mai mult de 70 m/sec.
    d-apoi un glonte tras dintr-o pușcă?
    este clar lipsa de știință de carte, lipsa de pricepere.
    când se trage cu o arma, absolut nimeni n-are voie sa stea decât în spatele armei. băgați la cap ca omul nu e făcut cu piese de schimb, iar greșelile în asemenea situații se plătesc cu viata.

    • OK CORECT///TEORIA E BUNA DAR REALITATEA DE PE TEREN>>>>SERVICIUL ARME SI MUNITII DE LA I G P R A DAT PERMISE DE ARMA PE S P A G A LA TOTI MAFIOTII PUSCARIASII SI ANALFABETII….STIU 100% SUBIECTUL…

    • ,,puterea arcului de 50 livre” – puscs mea, tu din ce tara scrii, de livre citeam in cartile cu muschetari?!

      • pune mana pe carte înainte de a deschide gura.
        puneți mana pe știința ca nu face buba și nu judecați sau criticați înainte de a avea știința de carte sau măcar minimum de cultura dintr-un domeniu despre care deschideți gura, ca va faceți de râsul curcilor.
        și daaaa, în 2023, dpdv al arcurilor vorbim de livre, fie ca suntem în SUA, UK, Rusia, România, Austria sau Japonia.
        dacă nu te descurci cu livrele, fa conversie. dar în sistem internațional, ca tot suntem în 2023 vorbim în livre, dpdv al tăriei unui arc. e o chestiune asemănătoare cu ideea de calibru la arme.

  3. Asta-i cantec despre noi,eu un cantec simplu despre vaci si boi.Bine mai cantau unii mai demult.

  4. Acum cine nu si-ar dori un glont atat de performant cu care sa impusti 2 boi – 🐂 🐂 – cu o puşcatura…

  5. mafiotu e din ala care rade muntii pentru amicii klaunului.
    cands nu impusca tauri si vecini in propria curte, impusca padurari si animale fara aparare. sper sa il f u t a t i g a n i i in pyuscarie pana cand numa gust de sc ula de t i g a n are in gura! la puscarie cu el pe viata!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Misterul piramidelor egiptene, desluşit! Cum au fost construite mai ușor în urmă cu 4.700 ani (VIDEO)

A apărut o nouă teorie despre construirea piramidelor circulă în ultimele zile. Acestea ar fi fost construite mult mai ușor pentru că în preajma...

Mugur Isărescu trage semnalul de alarmă: „Când datoria depășește 50%, trebuie luate măsuri”. Urmează îngheţarea pensiilor şi a salariilor?

Guvernul promite majorări de salarii şi pensii în anul electoral 2024, dar în 2025 ar putea veni prăpădul. Semnalul de alarmă l-a tras guvernatorul...
proger