AcasăNewsDrama la Cluj: O tanara a murit dupa ce s-a aruncat de...

Drama la Cluj: O tanara a murit dupa ce s-a aruncat de la etaj. Fata luase 10 pe linie la BAC

O tanara de 19 ani din Cluj a murit, dupa ce s-a aruncat de la etaj. Fata, care in vara a obtinut media 10 la Bacalaureat, nu a mai putut fi salvata de medici. Potrivit declaratiilor tatalui, fata suferea de depresie.

(foto: romaniainternational.com)

Iulia Plaian s-a aruncat, marti seara, de la etajul al optulea al unui bloc din Cluj-Napoca. Fata a murit la spital, din cauza traumatismelor multiple suferite in urma cazaturii, potrivit Mediafax. „Nu avea sanse de supravietuire. In urma cazaturii, tanara a suferit politraumatisme grave, craniene, toracice si de bazin, a avut fractura de femur si a intrat in soc hemoragic”, a declarat directorul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj, Cristiana Ciortea.

Potrivit rezultatelor primelor investigatii efectuate de Politie, tanara s-a aruncat de la balconul unui apartament detinut de parintii ei. „Din primele cercetari rezulta ca fata a mers cu tatal sau la acel apartament, care era al parintilor si fusese dat in chirie, si a iesit pe balcon, de unde s-a aruncat. Din spusele tatalui sau, tanara suferea de depresie. In urma caderii, fata nu a murit, iar la fata locului a intervenit un echipaj SMURD care a transportat-o la UPU (Unitatea Primiri Urgente-n.r.) „, a precizat comisarul sef Daniela Bolos de la Politia Judeteana Cluj. Politia continua cercetarile in acest caz pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care a avut loc incidentul.

Iulia Plaian, care s-a numarat printre cei opt elevi clujeni care au obtinut media 10 la bacalaureat in vara acestui an, a invatat la Colegiul National „George Cosbuc”.

593 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger