AcasăNewsDrama intr-o familie doljeana: O adolescenta si-a impuscat bunica

Drama intr-o familie doljeana: O adolescenta si-a impuscat bunica

TRAGEDIE la vânătoare: s-a împuşcat singur! Ce au anunţat salvatorii după ce au efectuat manevre de resuscitate

Tragedie de neimaginat intr-o familie din Dolj. O adolescenta si-a impuscat bunica. Din pacate, in ciuda eforturilor meicilor, femeia nu a mai putut fi salvata.

Nenorocirea a avut loc duminica, in locuinta familiei fetei, dintr-o comuna de langa Craiova. Din primele informatii, tanara a pus mana pe arma de vanatoare, care i-ar apartine iubitului ei, si a inceput sa se joace cu ea. Nu a realizat ce nenorocire se poate produce in clipa in care arma a ajuns sa fie indreptata catre bunica ei. Din nefericire, la un moment dat, arma s-a descarcat accidental, potrivit Antena 3. Aflata in raza pustii, femeia in varsta de 64 de ani a cazut secerata, impuscata, din greseala, chiar de propria nepoata.

Ingrozite, rudele fetei au chemat de urgenta o ambulanta. In ciuda interventiei medicilor, victima nu a putut fi salvata. Doctorii nu au mai putut face nimic pentru a o ajuta pe bunica fetei, constatand ca batrana a murit pe loc.

Apropiatii femeii sunt in stare de soc. Nu isi pot explica cum de s-a produs accidentul in urma caruia femeia in varsta de 64 de ani a pierit. Oamenii legii au deschis o ancheta pentru a stabili exact conditiile in care s-a produs drama.

Sursa foto: satmareanul.net

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger