AcasăNewsDrama intr-o familie din Vrancea: "Vestea a cazut pentru noi ca un...

Drama intr-o familie din Vrancea: „Vestea a cazut pentru noi ca un trasnet”

Durere fara margini pentru parintii unui tanar. Tatal barbatului in varsta de doar 33 de ani a deschis usa casei si a descoperit o imagine infioratoare. Omul nu isi explica de ce fiul sau a recurs la un gest extrem.

Adrian Bostan, fiul fostului inspector general al IsJ Vrancea, Iordache Bostan, si-a pus capat zilelor, luni, chiar in casa parinteasca. Cel care l-a gasit spanzurat a fost chiar tatal sau, care nu intelege ce l-a impins pe tanar sa isi ia viata, potrivit Ziarul de Vrancea. Barbatul, care lucra ca inginer de sistem la Liceul „Emil Botta” din Adjud, a lasat un bilet de adio prin care si-a anuntat apropiatii de ce are de gand sa faca, insa nu a explicat motivul care l-a facut sa-si doreasca sa se omoare.

Familia, dar si colegii de munca ai tanarului sunt socati de sfarsitul tragic al barbatului. Toti l-au descris pe Adrian Bostan ca pe un om linistit, si spun ca nu s-ar fi asteptat sa recurga la acest gest cumplit. „Vestea a cazut pentru noi ca un traznet, speram, poate nu este adevarat, poate nu e el, sunt si altii de Bostan. Din pacate, asa s-au intamplat lucrurile. Era el de firea lui mai retras, dar asa era felul lui. Nici nu mi-a trecut prin cap ca el ar avea de gand sa se sinucida”, a marturisit directorul adjunct al Liceului „Emil Botta” din Adjud, Adrian Avram.

Tanarul se mutase impreuna cu parintii sai, dupa despartirea de sotie.

Sursa foto: Ziarul de Vrancea

827 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger