AcasăNewsDrama in Timis: Un barbat si-a ucis copilul si socrii, apoi s-a...

Drama in Timis: Un barbat si-a ucis copilul si socrii, apoi s-a spanzurat

Un tanar din comuna Sag, judetul Timis, si-a ucis baiatul in varsta de sapte ani si socrii, apoi si-a pus capat zilelor. Trupurile neinsufletite ale celor patru au fost gasite de fratele barbatului in varsta de 29 de ani. Potrivit primelor informatii, tanarul ar fi lasat un bilet prin care ar recunoaste crimele.

Drama in Timis. Un barbat in varsta de 29 de ani si-a omorat copilul, un baiat de sapte ani, si parintii sotiei, apoi s-a spanzurat in fata casei din comuna Sag, informeaza Mediafax. Cadavrele celor patru au fost gasite, luni, de catre fratele tanarului, a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Andreea Cinteza.

Din primele cercetari ale anchetatorilor reiese ca barbatul i-ar fi omorat pe baiat si pe cei doi socri, iar apoi s-a sinucis. Se pare ca cei doi adulti ale caror trupuri au fost gasite intr-o camera, intinse pe pat, ar fi fost omorati cu mai multe lovituri de topor. Potrivit politistilor, barbatul in varsta de 29 de ani ar fi lasat un bilet in care ar recunoaste crimele.

Primarul comunei sag, Venus Oprea, a declarat ca barbatul ar fi recurs la acest gest deoarece sotia sa, care munceste in Italia, l-ar fi amenintat ca va vinde casa in care locuiau cu totii. Oamenii legii continua ancheta pentru a stabili exact conditiile in care a avut loc tragedia.

229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger