AcasăNewsDramă în Timiş: a pus mâna pe arma de vânătoare şi s-a...

Dramă în Timiş: a pus mâna pe arma de vânătoare şi s-a împuşcat în cap!

politia

Dramă în această dimineață în localitatea timișeană Sânandrei, la câțiva kilometri de Timișoara. Un apel la 112 a anunțat că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit mort în propria locuință, în jurul orei 10:00.

Polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei din judeţul Timiş au descoperit în această dimineaţă un tânăr de 30 de ani, mort în propria casă.

Deţinea arma legal

Conform procedurii, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragicul incident.

„La data de 17.05.2023,în jurul orei 10:00, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit decedat la domiciliul său din localitatea Sânandrei, județul Timiș.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul s-ar fi împușcat în cap cu arma de vânătoare deținută legal„, potrivit Inspectoratului Poliției Județene Timiș.

author avatar
Andrei Ștefan
311 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger