AcasăNewsDramă în politica din România: bărbatul s-a sinucis. L-au găsit spânzurat!

Dramă în politica din România: bărbatul s-a sinucis. L-au găsit spânzurat!

Un om politic din judeţul Cluj a decis să-şi pună capăt zilelor. E vorba de viceprimarul comunei clujene, Nagy Ştefan. El fusese dat dispărut de vineri dimineaţă, fiind căutat de familie şi de poliţişti și găsit duminică spânzurat.

Duminică, politicianul, în vârstă de 49 de ani, a fost găsit mort.

L-au găsit spânzurat

Bărbatul a fost găsit decedat, duminică, într-o zonă de la marginea localităţii.

Azi, în jurul orei 10,30, bărbatul de 49 de ani, din comuna Suatu, judeţul Cluj a fost găsit fără viaţă, spânzurat. Cadavrul acestuia a fost identificat în extravilanul localităţii Suatu, judeţul Cluj, în urma unor evaluări primare, fără semne vizibile de violenţă„, se arată într-o informare trimisă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă.

Primarul comunei Suatu, Szobo Mihaly, spune că nu l-a mai văzut de joi pe viceprimar.

Joi dimineaţă a venit la lucru, am discutat cu el, eu am fost la medic apoi. După-amiază a plecat acasă, am încercat să vorbesc cu el prin telefon, nu mi-a răspuns. Vineri dimineaţă nu a mai venit la seviciu, nu l-am mai văzut de atunci”, a spus primarul.

author avatar
Andrei Ștefan
827 afisari

4 COMENTARII

  1. O fi fost unul de-al lui Ciolacu,din aia care murea de foame.Si-atunci ce s-o fi gandit,ba,mai bine ma spanzur decat sa mor de foame,desi degeeaba m-am luat dupa Catzu,nu mi-a crescut puterea de cumparare,si nici nu am mai muti bani in buzunare.Asa ca SoCatzule pa,ne vedem dupa alegeri,cine are zile scapa.Nu te enerva,si moartea este un nou inceput chiar daca nu ai mai multi bani in buzunare.Sa-ti traiasca reformele,si dupa voi potopul.

  2. Probabil stia prea multe. Ganditi-va la Marta adjunctul sefului ANAF Blejnar acum zidit in temelia unei constructii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger