AcasăNewsDRAMA in Neamt! Un tanar si-a taiat picioarele! Motivul este UIMITOR!

DRAMA in Neamt! Un tanar si-a taiat picioarele! Motivul este UIMITOR!

Saracia l-a facut sa recurga la un gest extrem. Un adolescent in varsta de 17 ani s-a aruncat in fata trenului. Dar nu pentru a-si pune capat zilelor! Motivul este pur si simplu incredibil.

Dupa o cearta cu parintii, tanarul din Neamt s-a aruncat in fata trenului cu scopul de a ramane invalid si de a-si castiga banii din propria munca, prin cersit. Tragedia s-a produs in apropierea Serviciului de Ambulanta Neamt, care isi are sediul langa o trecere de cale ferata. Medicii au intervenit imediat pentru a-i salva viata.

Un barbat a vazut trenul oprit si cand si-a dat seama ce s-a intamplat, a sunat la 112. “Am iesit pe poarta de la serviciu, s-a oprit trenul si mecanicul a strigat la mine sa aduc niste apa, pentru ca a taiat picioarele unui copil. Am adus apa, l-am udat… era constient si l-am intrebat de ce s-a aruncat si a zis ca el a vrut. Nu l-am mai vazut prin zona, venea de la gara”, a zis el pentru Jurnalonline.info.

Baiatul, in timp ce era transportat la spital, a spus ca a recurs la acest gest dupa o cearta cu mama lui:  „M-am certat cu mama. Sta cu mine la masa, sta in fata mea si mananca si mie nu imi da. Nu am mai putut. Nu am vrut sa ma sinucid. Am vrut sa raman fara picioare, sa ma ajute altii”.

Parintii vor trebui sa dea socoteala in fata celor de la Politie si celor de la Protectia Copilului, arata Jurnalonline.info.

Sursa foto: Jurnalonline.info.

Te-ar putea interesa si:

Socant! Au anuntat politia cand au vazut ce transporta omul asta in sacosa, cu autobuzul! (FOTO)

Crima SOCANTA in Iasi! Si-a sfartecat fratele cu securea, dar ce-a urmat a uimit pe toata lumea!

author avatar
Anca Murgoci
1.030 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger