AcasăNewsDramă în muzică! Fanii sunt cu ochii în lacrimi. Marele artist a...

Dramă în muzică! Fanii sunt cu ochii în lacrimi. Marele artist a murit

Eddie Van HalenDramă în muzică! Fanii sunt cu ochii în lacrimi. Marele artist a murit

Din păcate, vine o veste proastă din lumea muzicii. Cunoscutul chitarist Eddie Van Halen a murit de cancer, la vârsta de 65 de ani. Fiul acestuia a anunțat decesul chitaristului și fondatorului trupei denumite după Val Halen și fratele său.

Eddie Van Halen s-a născut în 1955 în Amsterdam și crescut în Pasadena, California, a format trupa alături de fratele său Alex, basistul Michael Anthony și cântărețul David Lee Roth în 1974, după ce grupul s-a întâlnit la Pasadena City College, conform The Guardian.

Nu pot să cred că trebuie să scriu asta, dar tatăl meu, Edward Lodewijk Van Halen, a pierdut lunga și dura luptă cu cancerul în această dimineață„, a scris Wolfgang Van Halen, fiul fostului chitarist, pe Twitter.

Eddie Van Halen a făcut cancer din cauza enelor de chitară din metal

Chitaristul a fost diagnosticat cu cancer oral în urmă cu 20 de ani. Potrivit unor surse apropiate muzicianului, de-a lungul timpului celulele canceroase au migrat în zona gâtului, iar medicii au fost nevoiţi să le îndepărteze. În timpul vieţii, artisgtul suspecta faptul că a dezvoltat cancer oral din cauza penelor de chitară din metal, pe care le-a folosit peste două decenii şi pe care obişnuia să le ţină în gură.

Am folosit pene de metal – din alamă şi cupru – pe care le ţineam mereu în gură, exact acolo unde am dezvoltat cancer la limbă. În plus, practic trăiesc într-un studio de înregistrări care este plin cu energie electromagnetică. Asta e o teorie. Fumam şi luam multe droguri. Dar plămânii mei sunt curaţi. E o teorie a mea, însă medicii spun că este posibil„, a declarat artistul în 2015, potrivit Agerpres.

author avatar
Andrei Ștefan
305 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger